Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csoport, hely, ahol kifejezetten intuitív emberekkel lehet ismerkedni?
Van a kissé leegyszerűsített 16 személyiségtípusos MBTI teszt, amellyel kapcsolatban vannak kritikáim, viszont ha más nem,arra nagyjából jó, hogy ki lehet belől szűrni,h intuitív e valaki. Ha valakinek N betű jön ki,akk nagy valószínűséggel az.
Nekem INFJ vagy INTJ szokott kijönni, de az most mindegy is. Az N az fix.
Olyan emberek társaságát keresem leginkább, akik szeretnek a konkrétumoktól elvonatkoztatni és a nagy egészben gondolkodni, összefüggéseket nézni, vagy csak filozofálgatni az élet nagy kérdésein.
Ritkán botlok ilyen emberekbe, a többség inkább hétköznapi témákat szereti, amik engem untatnak, ettől kissé különcnek is érzem magam.
30/F vagyok am.
Enyém INFP.
Az stimmel, hogy intuitív vagyok és szeretek filozofálni. A hétköznapi témákhoz is hozzá tudok szólni, de azok untatnak, ezzel aztán nem aratok osztatlan sikert.
Én emiatt nem érzem különcnek magam, de azt látom, hogy a többiek nem nagyon tudják, mit kezdhetnének velem.
Egyébként szerintem nincs ilyen csoport. Örüljünk, ha elszórtan találunk néhol egyet-egyet.
Vagy az is lehet, hogy többen volnának, csak ügyesen titkolják?
INFJ vagyok.
Elsősorban talán érdemes lehet kiírni társkereső oldalakon a profilodra, tinderen is nagyon sokan kiírják, hogy melyik szemelyisegtipusba tartoznak.
Másrészt facebookon biztos van minden típusnak külön csoportja, legalábbis INFJ-knek biztosan, talán ott lenne érdemes szerencsét próbálni.
ENFP-ből viszonylag sok van, legalábbis az INFJ-khez képest, és ugye ez a típus illik hozzánk a legjobban (ezt tanúsítom, mert a párom pont ENFP és nagyon nagy az összhang).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!