Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan csoport, hely, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan csoport, hely, ahol kifejezetten intuitív emberekkel lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van a kissé leegyszerűsített 16 személyiségtípusos MBTI teszt, amellyel kapcsolatban vannak kritikáim, viszont ha más nem,arra nagyjából jó, hogy ki lehet belől szűrni,h intuitív e valaki. Ha valakinek N betű jön ki,akk nagy valószínűséggel az.

Nekem INFJ vagy INTJ szokott kijönni, de az most mindegy is. Az N az fix.

Olyan emberek társaságát keresem leginkább, akik szeretnek a konkrétumoktól elvonatkoztatni és a nagy egészben gondolkodni, összefüggéseket nézni, vagy csak filozofálgatni az élet nagy kérdésein.

Ritkán botlok ilyen emberekbe, a többség inkább hétköznapi témákat szereti, amik engem untatnak, ettől kissé különcnek is érzem magam.

30/F vagyok am.

2022. júl. 23. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint párkapcsolat céljából?
2022. júl. 23. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaja elsősorban igen, de egyéb téren is jó lenne ha egyáltalán lehetne ilyet találni, mert ott nagyobb eséllyel lehet ismerkedni olyanokkal, akik hasonló világnézetűek.
2022. júl. 23. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Tegnap csináltam egy ilyen tesztet.

Ott ez az "építész" típus jött ki.

[link]

2022. júl. 23. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor pacsi, nekem a védőügyvéd jön ki legtöbbször, de ez a építész is illik rám eléggé.
2022. júl. 23. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Enyém INFP.

Az stimmel, hogy intuitív vagyok és szeretek filozofálni. A hétköznapi témákhoz is hozzá tudok szólni, de azok untatnak, ezzel aztán nem aratok osztatlan sikert.

Én emiatt nem érzem különcnek magam, de azt látom, hogy a többiek nem nagyon tudják, mit kezdhetnének velem.

2022. júl. 23. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem nincs ilyen csoport. Örüljünk, ha elszórtan találunk néhol egyet-egyet.

Vagy az is lehet, hogy többen volnának, csak ügyesen titkolják?

2022. júl. 23. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

INFJ vagyok.

Elsősorban talán érdemes lehet kiírni társkereső oldalakon a profilodra, tinderen is nagyon sokan kiírják, hogy melyik szemelyisegtipusba tartoznak.

Másrészt facebookon biztos van minden típusnak külön csoportja, legalábbis INFJ-knek biztosan, talán ott lenne érdemes szerencsét próbálni.

ENFP-ből viszonylag sok van, legalábbis az INFJ-khez képest, és ugye ez a típus illik hozzánk a legjobban (ezt tanúsítom, mert a párom pont ENFP és nagyon nagy az összhang).

2022. júl. 23. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Van az FBn INFJ és INTJ csoport. A szellem szikrák csoport egy N csoport.
2022. júl. 25. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!