Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz így elhívni valakit randizni?
Van egy túlsúlyos lány aki már több mint féléve jár ugyanabba a terembe, mint én. Rengeteget fogyott látszatra is, de van még rajta. Viszont nagyon tetszik, az elhivatottság meg ő is. Látszatra kb egyidős velem. Szerintetek mennyire gáz valakihez így odamenni a kondiban ismerkedni? Vagy hogy tegyem már ha illik? Mondjam hogy szépen lefogyott? Őszinte leszek eléggé béna vagyok udvarlásban, általában a lányok jönnek oda hozzám egy egy szórakozóhelyen.
23/F
Azt ne mondd semmiképpen sem, hogy "szépen lefogytál" :)
Valami semleges, edzéshez köthető dologgal kezdj, de ne az alakjával.
"Előbb kis kavicsokat dobálj a tóba!"
-Sokat fejlődtél!
kérdés:
-Milyen területekre gyúrsz?
Próbálj úgy közeledni hozzá, beszélni vele mintha közömbös lenne számodra, csak mint emberre vagy kíváncsi!
Ne mosolyogj, mert az elárulja a szándékodat!
Ha úgy beszélsz vele mint egy átlagos emberrel és nem sejti meg a közeledésed okát, akkor nem riasztod el!( Ez a biztos módszer, hogy megismerjen. Én nem azt mondom, hogy nem tetszene neki ha tudná a szándékodat, csak kisebb az esély rá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!