Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiút elhívni randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiút elhívni randizni?

Figyelt kérdés
Van egy munkatarsam, akihez vonzodom mar regebb ota, es ugy erzem, hogy en sem vagyok mar kozombos neki. Egy ceges vacsoran ismerkedtunk meg, ahol joforman az egesz estet vele toltottem, beszelgettunk. A jo viszony azonban itt veget is ert akkor, mert mintha mi sem tortent volna, kozombos lett felem masnapra. Rakerdeztem nala, hogy akkor most mi a helyzet, de annyit mondott, hogy neki most nem kell senki, de reszerol osszefuthatunk hetvegente. En erre nemet mondtam, mert volt akkor kapcsolatom (ezt nem mondtam neki) es huseges akartam maradni. Onnantol lepleztem az erzeseimet es joforman igyekeztem tudomast sem venni a letezeserol (amugy is van egy rossz tulajdonsagom, hogy minel jobban tetszik valaki, annal inkabb igyekszem levegonek nezni), illetve csak annyit tudomast venni rola, amennyit a munka megkovetel. Az utobbi idoben viszont azt vettem eszre, hogy kulonosen kedves velem, mosolyog, elpirul, kiszur maganak a szemevel messzirol, es ahogy egyatalan ram nez.. Ereztem nemi kozeledest a reszerol, viszont en igyekeztem fenntartani vele a tavolsagot, mert meg mindig volt valakim, akirol nem tudott, de nem is kerdezett. Egy masik kollegamtol viszont megtudta, hogy parom van, es masnaptol ismet ridegen viselkedett velem. Az akkori kapcsolatom azota veget ert (ezt sem tudja) es en szeretnek vele talalkozni munkan kivul is, viszont felek attol, hogy hulyet csinaljak magambol. Ugy erzem, hogy lenne valami a reszerol is, csak kicsit elcsusztak a dolgok a kommunikációval.. Van ertelme odamennem hozza es elhivni valahova munkan kivul? Miutan azt mondta az elejen, hogy nem szeretne senkit? Kicsit ugy erzem, en is tettem erte, hogy megkeveredjenek a dologok. 26/L
2022. jan. 4. 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Várd ki a végét.

Lehet, hogy még mindig a hétvégi programra hajt.

A bezárkózásoddal felkeltetted a vadászösztönét. Ha te hívod, ezek után is te kezdeményezel, lehet, megint megtorpan.

Engem idegesítene az ilyen játszmázás. De van, aki vevő rá. Te tudod.

2022. jan. 4. 05:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet túl negativ vagyok, nem tudom.

Viszont én hagynám. Lehet nem véletlen hogy soha nem jött ez össze köztetek.

Ő maga is elmondta nem akar kapcsolatot. Amit mondott én úgy értelmeztem, hogy max hétvégente ossszejarni egy kis kalandra.

2022. jan. 4. 07:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez játszmázásnak tűnik.

Annyit megtehetsz a saját megnyugtatásod érdekében, hogy a tudomására hozod, hogy szabad vagy. Így ha akarna, lépne. De ez a fajta nem szokott, mert a húzd meg-ereszd meg játékban élik ki magukat.

2022. jan. 4. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Játszmázás? Az, hogy megtudta, van valakid és azóta távolságot tart? Ezt gerincnek hívják.
2022. jan. 4. 09:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Férfiak véleményére is kíváncsi lennék, sőt leginkább arra. :)
2022. jan. 4. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ma már nem gond:). (F)
2022. jan. 4. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd el, max koppansz.
2022. jan. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!