Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik szeretnének gyereket hány évesen kezdtek el komolyabban ismerkedni? Hany évesen szeretnétek megtalálni azt a férfit?
24-25, ha csak egyet szeretne akkor +2-3 éve még van.
Pár év együttélés kell mire gyerekvállalásra kerül a sor.
Én mindig úgy ismerkedtem, hogy ha úgy van, akkor szívesen lennék elegem végéig az aktuális párommal.
Most egy korábbiakhoz képest is komoly (együtt elunk) kapcsolatban vagyok, 22 voltam, amikor megismertem, ő 23.
Egyelőre nem tudjuk, hogy szeretnénk e gyereket, ha igen, akkor 30 éves korunk fele.
Most 24-25 évesek vagyunk.
Miért kellene pár év együtt élés a gyerekhez..? Mi az összefüggés?
Nem apukát, férjet keres az ember lánya hanem szerelmet, akivel jön az, hogy többet akarok. Nem jelölteket kell keresni , csak őszintén nyitottnak lenni.
Nálunk második talalkozasnál osszekoltozes volt, 7 hónap után teherbe estem, 5 éve vagyunk együtt, házasok és jobb nem is lehetne. Se férjet se gyereket nem akartam, aztán jött ő, akivel mindent, kölcsönösen.
Én eredetileg úgy terveztem, 28 évesen már anyuka szeretnék lenni. Meg is volt erre a lehetőségem, mivel 28 évesen házasodtam össze a párommal. Valahogy mégis változtak bennem a dolgok, és még most 30 évesen is gondolkozom, készen állok-e a babára. Szóval hiába tervezget az ember, változhat az elképzelése idővel.
Vannak barátnőim, akik 32 évesen még nem most akarnak babát, úgyhogy nem érzem elkésve magam - csak picit. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!