Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor van az ideje a szexnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van az ideje a szexnek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal, találkozgatunk.

Azon gondolkodom épp, hogy nyilván ő már benne lett volna a szexben, de én még nem igazán. Van tapasztalatom, volt több mint egy éves kapcsolatom. Nehezen nyíltan meg akkoriban szexuálisan, most pedig azt érzem nem merek, mert félek hogy rossz leszek a szexben. Az exemmel nem volt jó a szex, sorozatos kudarcokat éltem emiatt

Most mégis 22-23 évesen nem várathatom gondolom a dolgot sokáig, de van bennem félelem…hogyan tudnám ezt feloldani?

Én is szeretném vele de félek hogy nem leszek jó

Sok közös ismerősünk van, lehet az is frusztrál

2022. júl. 17. 16:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit a mérete miatt szekálni de az exemmel a mérete miatt nem passszoltunk. Àtlagos, vékony, nem tudott ingerelni. Mivel vele volt egyedül szex, a többiekkel csak petting, így nincs viszonyítási alapom. Egyébként a sráccal (aki most van) már volt majdnem szex és azt mondta hogy nem gondolta hogy ennyire bevállalós vagyok, illetve latszik hogy tapasztaltabb vagyok
2022. júl. 17. 17:37
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Ezek után azt javaslom, hogy várd meg és ne hozd elő a szexet, viszont ismerjétek meg jobban egymás testét. ilyenkor lehetsz a példamutató, hogy mit szeretnél, tehát azt tedd neki. Ha nem kapcsol, kérjed meg őt rá. Sokat lehet összehangolódni úgy, hogy kézzel sokat simogatjátok egymást, "udvarolj" a nemi szervének, tehát nézegesd neki, gusztálgasd a szemeiddel, dicsérd meg, milyen kemény. Ezek után bizonyára ő is előbb-utóbb beindul.
2022. júl. 17. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

11-es Ez így hülyeség. Ha az exed átlagos volt, akkor nem a mérettel volt baj, inkább tapasztalatlanok voltatok. Azt pedig, hogy neked lesz hüvelyi orgazmusod, ne gondold kőbe vésve, a nők többsége képtelen rá, erre kitalálta a természet a csiklót.

Ha már volt majdnem szex, akkor gondolom a méretei a kezedben vannak, tudod, hogy mennyire van összhang, ha van, akkor nincs mire várni.

2022. júl. 17. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "váratás", basszus, a szexet mindkét félnek akarnia kell. Nem valami szívesség a pasi felé, hogy nesze, használhatsz.
2022. júl. 17. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne görcsölj rá, első alkalommal úgyis a csávó fog jobban irányítani. Ha valami meg nem esik jól, szólj nyugodtan, valószínűleg ő is azon fog parázni, hogy te elégedett legyél vele :D
2022. júl. 18. 06:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem jó a szex, nem jó az, ha rögtön magadat hibáztatod. Nem biztos, hogy mindig benned van a hiba. Nem vagy az a fajta ember, aki mindig magába keresi a hibát ès meg akar felelni másnak?
2022. júl. 18. 06:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
1. El tudja, hidd el... Sokkal kevesebb ám a valódi akrobata, mint amennyien beadják, hogy ők mennnnnyire tapasztaltak az ágyban.
2022. júl. 18. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a párommal 3 hét után volt petting, de 2.5 hónalig szex nem. Nyilvan beszéltünk róla hogy nekem ehhez több kötődés kell. Mindig az volt az ágyban a kulcsmondat, hogy 'csak olyat csinálunk, amit te is szeretnél'

Ilyen pasit kívánok neked is

2022. júl. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!