Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor van az ideje a szexnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van az ideje a szexnek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal, találkozgatunk.

Azon gondolkodom épp, hogy nyilván ő már benne lett volna a szexben, de én még nem igazán. Van tapasztalatom, volt több mint egy éves kapcsolatom. Nehezen nyíltan meg akkoriban szexuálisan, most pedig azt érzem nem merek, mert félek hogy rossz leszek a szexben. Az exemmel nem volt jó a szex, sorozatos kudarcokat éltem emiatt

Most mégis 22-23 évesen nem várathatom gondolom a dolgot sokáig, de van bennem félelem…hogyan tudnám ezt feloldani?

Én is szeretném vele de félek hogy nem leszek jó

Sok közös ismerősünk van, lehet az is frusztrál

2022. júl. 17. 16:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem leszel jó? Ezt hogy érted? Egy nő hogy tudja elbhaszni? Mármint azon kívül, hogy leharapod közben az orrát vagy kinyomod a szemét véletlenül?
2022. júl. 17. 16:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Te láttad rossznak a szexet a volt pároddal, vagy ő volt elégedetlen veled?

Ha ő hibáztatott, akkor megkérdezhetted volna, hogy mit kifogásol. Ha részedről teljesíthető lett volna, akkor úgy kellett volna tenned. Ha Te láttad őt ügyetlennek, akkor Neked kellett volna őt megkérni arra, hogyan kívánod.

Biztos, hogy voltál a nem jó? Nemcsak az ő igényei voltak nagyok?

Ezeket átgondolva tégy saját megfontolásod szerint.

Hát, ha sok a közös ismerősötök és valami nem stimmelne (főleg elégedetlen lenne veled), akkor alighanem elárulná a többieknek, hogy miért szakítottatok (ha egyáltalán elárulná, de alighanem).Ezt is gondold át.

2022. júl. 17. 16:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent, hogy az exeddel nem volt jó a szex? Neked nem volt jó?

Szerintem a jó szex első sorban a kommunikációról szól, beszélni kell róla, hogy mit szeretnétek, és mit nem, és hogy soha ne menj bele olyanba amire te nem vágysz kényszerből.

Ha tényleg normális, akkor erről is beszélhetsz neki, hogy rossz tapasztalatod van, és érdemes pettinggel kezdeni, ha ott összhang van, akkor nagy baj később sem lesz.

2022. júl. 17. 16:50
 4/18 A kérdező kommentje:

Igazàból nem passzoltunk. Nekem sose mondta hogy ne lennék jó, de egyszerűen nem passzoltunk össze. Nem élveztem a szexet, erőltettem, pszichológushoz mentem emiatt mert azt hittem ez biztos az én hibám

(Egyébként az exem sose szeretett amit érezhettem testileg is)

Nem igazán tudom milyen a jó szex és akkoriban nagyon csalódott voltam. Voltak kavarásaim, ott jókat igazoltak vissza a férfiak

2022. júl. 17. 16:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Az exemmel egyebkent mindig kommunikaltunk, egyszeruen testileg nem passzoltunk ossze
2022. júl. 17. 16:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltak jó kavarásaid és a férfiak nem jeleztek negatívumokat, akkor ne aggódj. Akkor jön el a szex ideje, amikor mindketten (de főleg Te) akarjátok, mert majd megesz a fene az szex elmaradása miatt.
2022. júl. 17. 16:57
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Méretkülönbség volt? Fájdalmas volt a szex? Mással jobb lehet.
2022. júl. 17. 16:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit több mint egy hónappal azután feküdtünk le, hogy randizni kezdtünk volna. Mindkettőnken első kapcsolat, első szex volt. És előtte már volt felvezetés, nem az volt, hogy addig hozzá sem értünk egymáshoz, aztán egyszercsak dugunk.

20 évesek voltunk

2022. júl. 17. 17:03
 9/18 anonim ***** válasza:
2022. júl. 17. 17:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

4-es És a "kavarásaiddal" te is élvezted?

Ha igen, akkor felesleges ennyit agyalni, ha úgy alakul, mondj igent.

2022. júl. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!