Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randi után jöhet a szex ! Mikor van meg az ideje, az első szexnek ?
Ma volt egy randim valakivel, és szeretett volna nálam aludni, azzal a cím szóval hogy nem biztos hogy 8-ra haza ér a korlátozások miatt Győrbe ( simán haza ért volna Pestről, ahogy haza is ért.) Ekkor gondolkodtam el ezen, hogy mikor nem korai ?
Én most még annak éreztem volna.
De érdekel mások tapasztalata és véleménye is ezt illetően
Az életkorotok összegének a gyöke osztva a randik száma alkalom után kötelező a szex. plusz/mínusz 2 alkalmon belüll még elfogadható.
(ugye tudod, hogy nincs egzakt szám erre?)
Amikor a kapcsolat eljut arra a szintre.
első randi volt, ahol a kezét se merted megfogni? Akkor mit akartok szexelni... elefánt a porcelánboltban esete.
A 3 legutóbbi barátnőmmel az első randikon volt szex, és mindegyikkel sokáig együtt voltam.
Baromság játszmázni, és várni a 2.-5.-21.-98. randiig. Első randin hajrá!
Nem ezen múlik, hogy hanyadik randi. Nálunk már az első alkalommal volt, sőt először csak szexelni jártunk össze. Tökéletesen megvagyunk. Mindennek van előnye és hátránya is
Előny: ha megtörténik és szakadatlan a lelkesedés nem csak numerának kellettél neki
Tudjátok nagyjából mire számítsatok egymástól
Hátrány: ha lép rosszul érinthet
Könnyen kaphatónak hisz ( ha lép már úgyis mindegy)
Nekem elso nap volt
A kémia azonnal működött
Azota is együtt vagyunk⁉️
Nincs semmihez kötve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!