Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin (hét vagy hónap után) mehet a csók, aztán a szex?
Elsô kapcsolatomról van szó és nem szeretnék túl elhamarkodott lenni, túl könnyen odaadni magam.
20/l
Csók első randin is lehet, ha előttr már ismertétek egymást (akár netről, akár bármi miatt. Már ha sokat beszélgettetek).
Szex meg amikor jól esik, és érzed, hogy biztonságban vagy, el tudod engedni magadat, megbízol a másikban. Néhány héttől akár fél évig is mehet. Már ha szüzességről van szó. Amúgy max pár hónap.
Ahány ember annyi szokás.
Valakinek elég egy pillanat, hogy szerelmes legyen, másnak az örökké valóság is kevés.
Valaki el tudja képzelni azonnal a közös jövőt a koporsóval bezárólag, más meg még a holnap reggelt se.
Az, hogy neked mi mikor esik jól azt csak te tudod. És lehet, hogy 5 fiúval 5 különböző módon fogsz ugyan erről vélekedni. Viszont most a jelenlegivel vagy. Érezni fogod mikor állsz készen akár a csókra, akár a szexre, akár csak pettingre.
Nincs kőbe vésett szám.
Manapság már az sem meglepő, ha az első randi szexel végződik.
Én ennél jóval maradibb vagyok. Lelki kapcsolódás nélkül nem vágyok testiségre.
Ezért csókkal is csak akkor próbálkozok, amikor már érzem a megfelelő vonzalmat.
Megjegyezném, hogy csók és szex között még van jó pár lépcső. Petting-et nagyon színesen lehet művelni. Tehát nem kell ezt elsietni. Élvezd ki a szamárlétra minden lépcsőfokát.
Ha a srác erőlteti a szexet, akkor nem akar tőled komolyat.
F
Erre csak a nők hoznak idióta matematikai szabályokat.
Ha a srác csak a szexre megy, akkor már az 1. randi utáni szexnél lelép, de simán vár (Melletted másokat dugva.) a 33.-ig is.
Saját példám.
Megláttam reggel. Elhívtam randizni. A délutáni randi után, még a szálloda szobájáig sem jutottunk, popiba dugtam a szálloda WC-jében. Együtt voltunk utána több mint 3 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!