Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randi után jöhet a szex ! Mikor van meg az ideje, az első szexnek ?
Ma volt egy randim valakivel, és szeretett volna nálam aludni, azzal a cím szóval hogy nem biztos hogy 8-ra haza ér a korlátozások miatt Győrbe ( simán haza ért volna Pestről, ahogy haza is ért.) Ekkor gondolkodtam el ezen, hogy mikor nem korai ?
Én most még annak éreztem volna.
De érdekel mások tapasztalata és véleménye is ezt illetően
Amikor a lány hajlandó a pali lakására elmenni (pl filmet nézni), akkor azt is eldöntötte, hogy szexet akar.
Nekem a kolléganőm hullarészegen csöngetett egy szombat este, és miután kihányta és kisírta magát, és aludt egy kicsit, rám mászott éjjel, és fergetegeset szexeltünk. 10 hónapot laktunk együtt utána, előtte nem is jártunk. Összeveszett az akkori párjával, verekedtek, elszökött tőle, és azután a haverjaival kerestette a kerületben a lányt. Ezért csak sötétben járt ki 2 hónapig. Ilyen is van. Minden nap kimutatta, hogy mennyire örül nekem. Talán az életét mentettem meg. Azután rájött, hogy szerelmes belé, és visszament hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!