Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hányadik randin vagytok általában nyitottak az első szexre?
Én a harmadik randinkon feküdtem le a párommal, de érdemes hozzátenni, hogy ekkor már két hónapja ismertük egymást.
21/L
Én nem tudom ezt randikban mérni.
Ismernem kell , és ez nekem eddig minimum 2 hónap volt, mire szexig jutott a dolog.
Három randi az = 3 találkozás ?
Biztosan nem.
Az egyik lánnyal egy ideje ismertük már egymást nagyjából, vele a második közös találkozóból szex lett. Egy másikat pár mondat erejéig ismertem, az első randin leszo...., A másodikon szex is volt. Mindkettő átlagos és számomra szép lány volt, véletlenül sem ribik vagy hasonló. És én sem vagyok a nők szemében egy nagy szám.
Egyszer egy teljesen egyszerű lánynak írtam egy randi után, hogy jöjjön át. Ő sem ellenkezett, benne lett volna, csak aztán nem úgy alakultak a dolgok és más felé sodródtunk, így nem lett semmi belőle. De ez csak az akkori élethelyzet miatt nem sikerült.
Szerintem ez nem randik számában mérhető. Az ismerettség és bizalom nem egy találkozások darabszáma mutató.
Ha könnyű nőt akarsz, akkor fizess érte...
Ha kapcsolatot akkor meg ismerd meg a másikat.
Normális ember nem kerül intim kapcsolatba valakivel, akit nem ismer...
Közvetlenül esküvő után érdemes.
De ott azonnal.
#7 ez valami nagyon beteg pua filozófia. Nem normális emberi viselkedésen alapszik...
Ha megfelelő helyre mész és megfelelő bankót adsz át egy hivatásosnak ez 4 percre is lerövidül. Szerintem ezt is belevették a statisztikába...
Szánalmas.
4-10 óra együttlét az semmi. Ennyi erővel bármely kollégáddal is lefeküdhetnél, velük sokkal több időt tölt az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!