Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért írtóztok a SEX-től e, ha új pasival randiztok az első időkben általában?
Igen, irtózom a sextől. Azzal aki így írja.
A szexet viszont szeretem.
1. "jobb ha kiderul elsokorben mennyire ertelmes a srac , tud-e rendes mondatokat formalni meg ilyesmi"
Neked nem derül ki az első randin,hohy tud - e beszélni a srác?!
Eddig a randiaid hogyan mentek? Csak mutogattatok és később jött a beszéd majd a szex, ha minden ok.?
4.
ironiának szántam, mert értelmetlennek tálálom magát a kérdést. Nem a szextől írtóznak a nők az első találkozókon, hanem meg akarják ismerni az illetőt. Csak lerí hogy a kérdező nem 100%-os, azért írtam amit :)
De köszi a lepontozást :) Értsétek az ironiát : )
De BIZONYÁRA,
és ebben mi a bűncselekmény?:D
Az elküldés időpontja: ma 00:31
Az üzenet témája: Re: VÁlasz második figyelmeztetés bűnycs
Az üzenet szövege: Sajnos Nem jóval húztál ujjat! FELJELENTELEK!
VÉGEM:D KOMOLYAN ITT TART EZ AZ OLDAL?:D
13-as!
Szerintem ne vacakolj,mert simán Te ütöd meg a bokád,ha nyilvánosságra hozod a magánlevelezéseket!
Csak jótanács
Utolso, 15-ös vagyok, már írt is, imádom a palit!!!! 😂😂😂😂😂
axel21
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 01:13
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Lányok! Miért írtóztok a SEX-től e, ha új pasival randiztok az első időkben általában?
"Engem is feljelenthetsz te ostoba, érted... Te SEX-től-e.... 😂😂😂😂 Szakadok!"
Téma: Engem is feljelenthetsz
Az üzenet: Nem szükséges aggódnod efelől? Benne lesz mindenki,aki hozzászólt a bejegyzéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!