Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért írtóztok a SEX-től e, ha új pasival randiztok az első időkben általában?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 23:44
11/30 anonim válasza:
:DDD
Feljelentés???? Vigyázz, hogy ki ne röhögjenek.
12/30 anonim válasza:
A szexhez bizalom kell, a bizalomhoz meg idő (és hogy az alatt az idő alatt ne látsszon a pasi pszichopatának).
13/30 anonim válasza:
12
"A szexhez bizalom kell, a bizalomhoz meg idő"
Ha jól néz ki a pasi vagy jó kocsija van,esetleg befolyásos személy,akkor nem kell bizalom?
Láttam ilyet nem egy alkalommal!
A bizalom dolog csak egy álca vagy kibúvó,de mi elől?
14/30 anonim válasza:
Egyébként a filmekben is a legtöbb pszichopata elegáns, jól oltözött megynyerő ember.
15/30 anonim válasza:
Itt lehet jelentkezni a feljelentésre? Engem se hagyjatok ki, benne akarok lenni a buliban.
16/30 anonim válasza:
Egyébként tipikus a "hölgyektől" ha kényés a téma,terelik a szót.
17/30 anonim válasza:
Ez egyébként milyen nyelven van?
18/30 anonim válasza:
Csak azért írok, hogy hátha én is kapok egy vicces üzenetet.
19/30 anonim válasza:
Én is kérek még, ne hagyd abba kérdező! ( A SEX-el ellentétben itt nem kell visszafognod magad)
20/30 anonim válasza:
A 16-os vagyok. Nagyon a lényegre tapintottam úgy látom a lepontozásból! Pedig csak az igazat mondtam! A kérdésre szinte senki nem válaszolt érdemben,főként a "nők" közül nem.
Mennyi elfojtott frutrált csaj van itt.
Csaj a szájuk jár,ezeke nem szexelhettek már régóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!