Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen durva drágulások esetébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen durva drágulások esetében a nők megbocsájtóbbak a randin, ha nem ad a pasi borravalót?

Figyelt kérdés
Vagy továbbra is "jó pont" a nők szemében, és csak ez számít nekik? Azzal nem törődnek, hogy a pasi pénze így még gyorsabban el fog fogyni és nehezebb lesz megélnie? Miért szolidárisabbak pl egy vadidegen futárral, mint azzal, aki iránt érdeklődnek?

2022. júl. 16. 22:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Persze. És a megnövekedett villanyszámládba is beszállnak.
2022. júl. 16. 22:34
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

Te egyébként értelmezted is amit írtál vagy csak kimásoltad valahonnan?

Van pénzed arra, hogy rendelj ételt vagy elmenjetek étterembe, de nincs plusz 500-1000 Ft-t arra, hogy borravalót adj, mert akkor nehezebben élnél meg.

2022. júl. 16. 22:34
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Én eleve a borravaló intézményet sem értem! Én sem kapok borravalot, ha lekonyvelek kettővel több számlát!

(Nő vagyok)

2022. júl. 16. 22:35
 4/26 A kérdező kommentje:

2/3 Frosted Cupcake!

Igen, a rendelt dologra van pénzem, a felesleges pénzszórásra nincs, ilyen árak mellett.

Randizni mindig kell majd, és ha beülök egy kávézóba, étterembe, akkor hagy ne csapjak már hozzá még 1000 Ft-ot. Azon a pénzen inkább hívok valami adományvonalat, ha már annyira égeti a zsebem, annak legalább értelme is van, mert valóban a nélkülözőkhöz megy.

2022. júl. 16. 22:39
 5/26 anonim ***** válasza:
97%
Azért a csóróságnak is van határa...
2022. júl. 16. 22:39
 6/26 anonim ***** válasza:
9%

3.-ra.

A borravaló, most a pincérnél maradva, egy gesztus.

Jól szolgált ki, fullos csaj, nem zavarta, amikor végig símítottam a kezemmel a combját,...na ezért kapja.

Meg azért, hogy amikor legközelebb megyek, egyből kapjak jó asztalt. Legyen abból a borból, friss legyen a rák, a pincérnő adja meg a számát...persze csak ha nem nővel megyek!

2022. júl. 16. 22:41
 7/26 A kérdező kommentje:
Akkor aki ennyire borravalób.zi, az adjon duplaannyit, mint eddig, hiszen mindennek felment az ára, és csóró futárok meg pincérek, meg mindenki alig bír megélni. Tessék akkor 2000-et adni borravalónak a 2000es jegeskávék után.
2022. júl. 16. 22:41
 8/26 A kérdező kommentje:
De itt a kérdés, hogy még mindig fintorognának-e a nők, ha nem adok borravalót? Miért sajnálnak jobban egy vadidegent és nem engem?
2022. júl. 16. 22:42
 9/26 anonim ***** válasza:
28%
Neked lenne szíved megtagadni tőlük azt a kis aprót? >:) [link]
2022. júl. 16. 22:42
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

"8/9 A kérdező kommentje:

De itt a kérdés, hogy még mindig fintorognának-e a nők, ha nem adok borravalót? Miért sajnálnak jobban egy vadidegent és nem engem?"

Nem az idegent sajnálják, hanem látják, hogy egy smucig, csóró, csövesbánat vagy.

2022. júl. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!