Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva ha 1 hete vagyok Tinderen (vettem goldot is), s eddig összesen 3 lájkom van csak, amiből kettőt én is visszalájkoltam, de azokból se lett beszélgetés?
Figyelt kérdés
Emellé vagy 500 nőt már simán jobbra húztam, ha nem többet...
Azzal a kettővel akivel meglett a match, nem beszélgettem..rájuk írtam de vissza se írtak...
Hogy csajozzak így? Mikor tudok legalább valakivel pár szót váltani?
Puncizni akarok már, elegem van.
F/31
2022. jan. 19. 20:00
1/6 anonim válasza:
Teljesen jó arány. Szerintem simán átlag feletti kinézeted van. Nekem kb. 1000-ből 0 volt az arány.
2/6 anonim válasza:
"vettem goldot is"
Innentől szakadtam a röhögéstől. Szegénykém.
3/6 anonim válasza:
Futott goldra a nettó 200-ból, Balázska?
4/6 anonim válasza:
Ötszázból három match és nulla interakció az a siralmas kategória, főleg golddal.
5/6 anonim válasza:
Veszel egy doboz cigit 500 nőtől tüzet kérsz. 1 lefexik veled. Olcsóbb mint a gold.
6/6 anonim válasza:
Miért nem mész el prostizni egyet? Nem olcsó, de garantáltan kapsz szexet jó nőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!