Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lenne Incel tüntetés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne Incel tüntetés, eljönnél?

Figyelt kérdés

Budapesten szervezném. Fogjunk össze!

F/31

2022. júl. 16. 15:21
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
22%

A topik rendesen pörög, más kérdés, hogy a tüntetés szerveződik-e.

Gondolom nem, hiszen Facebook esemény sincs. Pedig ha jól tudom, ott nyomon lehetne követni, hogy mennyi ember érdeklődik.

2022. júl. 17. 11:32
 52/60 anonim ***** válasza:
87%

51

Nosza, csináld meg...sokkal jobban nyomon lehetne követni, mennyi embert érdekel mint itt.

2022. júl. 17. 11:54
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az incelközösség eredeti célja elvileg a segítségnyújtás, lelki támasz, barátkozás...vagyis a kezdetekben ez volt. Azonban sok helyen ez átment inkább nőgyűlöletbe, utálkozásba, konteókba. Egyszer itt láttam egy olyan kommentet egy NORMÁLIS inceltől, hogy ha lenne közösség, akkor se társulna oda, mert annyira lehúzó és destruktív amit nyomnak, hogy ő nem hiszi, hogy eredeti célját érné el a mozgalom vagy akár csak a tüntetés. És én sem hiszem...
2022. júl. 17. 12:35
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer megszerveztem volna nektek egy találkozót nő létemre. Csak hogy összekovácsolhassam legalább a közösséget.

Mi történt? Semmi.

Senki se akart a másikkal találkozni.

Nohát akkor milyen esélyekkel fogtok összegyűlni lázongani?

2022. júl. 17. 13:21
 55/60 anonim ***** válasza:
78%

Félreértesz. Én nem vagyok incel, semmi közöm ahhoz a közösséghez. Csak a tényeket mondtam el, hogy a topik pörög, de a tüntetés meg nem igazán szerveződik. Ami azért is furcsa, mert a GYIK Felnőtt párkapcsolatok rovat lényegében a magyar incel fórum.

2022. júl. 17. 13:26
 56/60 anonim ***** válasza:
100%
Ja és #51 voltam. Én írtam ezen az oldalon az #55-ös kommentet is.
2022. júl. 17. 13:27
 57/60 anonim ***** válasza:
6%

54

"Én egyszer megszerveztem volna nektek egy találkozót nő létemre. Csak hogy összekovácsolhassam legalább a közösséget.

Mi történt? Semmi.

Senki se akart a másikkal találkozni.

Nohát akkor milyen esélyekkel fogtok összegyűlni lázongani?"

Azért ez nem könnyű döntés értsd meg. Az incelekkel szemben nagyon sok az előítélet, gyűlölet. Nem olyan döntés, hogy na menjünk egyet menetelni a melegekért, megússzuk egy két kővel a fejünkön. Ez egy sokkal megosztóbb téma, a sajtónak hála sikerült terroristáknak (is) beállítani az inceleket, sokan valóban csak annyit látnak bele. A nők meg egyenesen gyűlölik őket és elég brutális ellentüntetésre lehetne számítani. Hogy kiknek teszik szét a nők ez még mindig egy nagyon fontos szempont a nőknek, ezért vérre is mennének. Előbb adnák oda a munkavállalási és szavazati jogont mint a puncijukról való szabad rendelkezés jogát! Ez tény.

Ugyanakkor azzal is számolniuk kellene, hogy úgy a magánéletben, suliban, munkahelyen, családban súlyos következményei lennének annak, ha valaki nyilvánosan felvállalná ezt, pont azért mert negatív előítéletek vannak vele kapcsolatban. Eddig csak röhögés tárgyai voltak azok a férfiak akik nem tudtak szexelni, de ez átcsapott gyűlöletbe, elsősorban nők részéről, de chadek, normik (akiknek sikerült összeszedni egy nőt), idősebb generációk (amikor még másképp volt) részéről.

2022. júl. 17. 13:51
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

57

És még csodálkozol, hogy utálnak titeket... 😂😂🤣

2022. júl. 17. 15:46
 59/60 anonim ***** válasza:
0%

58

Nem, az igazság általában fáj az embereknek és nehezükre esik magukra reflektálni.

2022. júl. 17. 15:55
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

59

Oh, akkor az incelek ezért nem reflektálnak magukra. Értem.

2022. júl. 17. 16:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!