Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lenne Incel tüntetés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne Incel tüntetés, eljönnél?

Figyelt kérdés

Budapesten szervezném. Fogjunk össze!

F/31

2022. júl. 16. 15:21
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mozogj bazdmeg :D csinálj mozgalmat vagy bármit. Face eseménnyel kezd, már írtam itt többször.

De úgyse teszed meg. Úgyse léped meg. Egy szarcsimbók vagy aki nem képes még a saját érdekeiért se kiállni nyilvánosságra.

Én a valóságban is bátran mesélek a tapasztalataimról és nagyon érdeklődőek az emberek a plasztikámat illetően is. Én felvállalom magam.

Te mit teszel? Anoním fórumon ugatsz, hogy "jajdegonoszakanők" és "vegyük el a jogaikat" de ezt még hangosan a saját szobád falain belül se mered kimondani mert legbelül jól tudod, hogy nincs igazad. Legbelül tudod, hogy olyan értékeket vallsz, hogy nem való melléd élő ember. Nem csoda, hogy egyedül vagy, meg is érdemled.

2022. júl. 17. 09:21
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

40

Komolyan, menjetek ki, hadd köpjelek te titeket!!!! Ennyit értek, vagy ennyit se...

2022. júl. 17. 09:21
 43/60 anonim ***** válasza:
0%

42

“ Komolyan, menjetek ki, hadd köpjelek te titeket!!!! Ennyit értek, vagy ennyit se...”

Mondja a Miss Felszínességpárti!

2022. júl. 17. 09:24
 44/60 anonim ***** válasza:
100%

43

És ha így van, mit csinálsz? A neten való rinyáláson kívül máshoz nem értetek....dedós szint, az ovisok hisztiznek így, mint ti incelek!

2022. júl. 17. 09:26
 45/60 anonim ***** válasza:
0%

44

A te stílusod is megér egy misét.

2022. júl. 17. 09:26
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

45

Köszönöm, tudom! 🙂

2022. júl. 17. 09:27
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

45-ös:

A szócsata helyett teszel már valamit? Megvan a tüntetés dátuma? A face esemény? stb?

2022. júl. 17. 09:36
 48/60 anonim ***** válasza:
0%

47

A kérdező szervezi nem én.

Én csak támogatom az elképzelést.

2022. júl. 17. 09:58
 49/60 anonim ***** válasza:
91%

48

Ez a gond! Hogy mindig másra vártok, hogy majd más elindítja a folyamatokat, és ti majd 2. 3. vagy sokadik félként beszálltok.

Még az ELTE-n is volt egyszer egy publikus beszélgetés az incel témáról és még oda se jelent meg senki. Pedig főleg filozófus hallgatók akartak erről vitatkozni, szóval egy kultúrált vita lett volna várható. De így csak a lelki oldalról tudtak beszélgetni.

Forradalmat vizionáltok és szeretnétek gyökeres változásokat, de a virtuális téren kívül nem vállaljátok fel magatokat! Micsoda gyávaság ez már, de komolyan...van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem véletlenül nem teszitek ezt meg. Vagy szégyellitek, vagy mélyen legbelül tudjátok, hogy nektek kell alkalmazkodni a világhoz, nem a világnak hozzátok.

Míg annó a feministák felvállalták magukat, addig ti, elvileg férfiak elbújtok az internet adta anonimitás mögött és onnan fújtok mint a veszett kiscicák..akkor kik is a tökösebbek? Mert hogy nem ti incelek, az biztos.

2022. júl. 17. 11:02
 50/60 anonim ***** válasza:
73%

Mintha a feministaságot ugyan úgy szégyellni kellene!🤨😀

Esküszöm ez hülye!

2022. júl. 17. 11:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!