Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 60km-et visz a pasi a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60km-et visz a pasi a randi miatt. Álljam a benzinfelét de úgyis elutasítja akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak oda 30km a randihelyszín. Lehet, hogy eszünk valamit és akkor felajánlom, hogy fizetek de azért nem biztos, hogy eszünk. Sőt, én nem tervezem, mert nem egésznapos a program, így mire kajásak lennénk, szerintem már otthon lesz mindenki. Szerintem egy fagyit talán elnyalunk, de szerintem azt se hagyná, hogy én álljam, mivel egy fagyi viszonylag olcsó, már egy étteremhez viszonyítva, és gondolom úgy lenne vele jajj hagyjam már hogy tegye a férfi kötelességét. Hagyjam akkor? Majd legközelebb én álljam a teljesn beznint vagy hogy van ez?
2022. júl. 14. 09:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

"Hagyjam akkor?"

Igen. Egyébként örülj neki, még mindig jobb, mintha csóró lenne.

2022. júl. 14. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd. Egy férfinek ez amolyan befektetés. Egy kis áldozat(pénz) a jelenben a jövőbeli nagyobb haszonért(punci).
2022. júl. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!