Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 60km-et visz a pasi a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

60km-et visz a pasi a randi miatt. Álljam a benzinfelét de úgyis elutasítja akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak oda 30km a randihelyszín. Lehet, hogy eszünk valamit és akkor felajánlom, hogy fizetek de azért nem biztos, hogy eszünk. Sőt, én nem tervezem, mert nem egésznapos a program, így mire kajásak lennénk, szerintem már otthon lesz mindenki. Szerintem egy fagyit talán elnyalunk, de szerintem azt se hagyná, hogy én álljam, mivel egy fagyi viszonylag olcsó, már egy étteremhez viszonyítva, és gondolom úgy lenne vele jajj hagyjam már hogy tegye a férfi kötelességét. Hagyjam akkor? Majd legközelebb én álljam a teljesn beznint vagy hogy van ez?
2022. júl. 14. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozok vele? Nem hagyja kész. Felajánlod és ennyi.

N 30

2022. júl. 14. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Bár ez lett volna a legnagyobb problémám anno. Ehelyett az volt, hogy elkerüljem a ruppótlanókat és a spúrokat.

Persze ajánld fel, ha szeretnéd, de ha nem engedi, hagyd! Ne érezd magad rosszul!

2022. júl. 14. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Most ennyire parazol mi lesz később?
2022. júl. 14. 09:49
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Hagyd.

Nyilván illedelemből illik felajánlani, hogy fizesd a benzint, de egyébként ő egy nagyon korrekt úriember, hogy ezt nem kérte el. Én inkább a helyedbe örülnék, mert manapság tényleg ritka, hogy valaki ennyire udvarias (és nem, itt nem arról van szó, hogy sugardaddy és minden nőnek csak a pénzt kell, hanem a tényleges illemszabályok betartása sokat dob egy férfin).

2022. júl. 14. 09:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Hányadik randi?

Ha első randi, és nem lesz nagyobb kajálás (éttermi ebéd), akkor nyugodtan hagyd rá, hogy ő fizessen. Egyébként 30 km nem nagy távolság és nem nagy benzinköltség. Egyébként aki spórolni akar (és jó erőben van), bicajjal is megteheti. :-)

Nálunk úgy volt, hogy felváltva találkoztunk az én lakóhelyemen, ill. a párom lakóhelyén, de volt, hogy köztes településen. Itt 90 km volt a távolság, szóval háromszor annyi. Nem centiztük ki, hogy havi átlagban ugyanannyit utazzunk mindketten, de nagyjából hasonlóan voltunk ezzel a költséggel. Így nem is merült föl, hogy egymásét fizessük.

Szóval, ha (nagyjából) felváltva utaztok egymáshoz, akkor ez a kérdés magától rendeződik.

2022. júl. 14. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki választotta a randihelyszínt? Ha ő, akkor egyértelmű, hogy a benzinbe nem kell belefizetned. De 60 km egyàltalán nem nagy összeg.
2022. júl. 14. 10:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Hatos, ez jó kérdés. Én ajánlottam a helyszínt.

Többet jön ő. Ez lesz a harmadik, első kettőn csak sétáltunk és nem mentünk úgymond sehova.

2022. júl. 14. 10:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért én választottam ki mert azt mondja válasszak én.😃
2022. júl. 14. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor pláne ne parázz ezen, ha eddig sehol nem voltatok. :O
2022. júl. 14. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Van olyan faszi, aki elkéri a benzinpénzt? És ritka úriember, aki nem kéri el? Ez valami vicc? Nekem eszembe nem jutott soha, akárhová mentünk… Nem hogy egy randi miatt.
2022. júl. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!