Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyne. Menj belőve randizni! Néha azért nem értem az embereket. Sokkal durvább dolgok vannak az életben, mint egy randi. Ha ennél be kell nyugtatózni magadat, akkor mi lesz később? Heroin vagy kokain? Ennyire ne legyünk szánalmasak kérlek!
2022. júl. 11. 02:40
Na és! Már a randi megbeszélésekor látott 8x elpirulni.
2022. júl. 11. 03:48
3/21 A kérdező kommentje:
És mi van azzal,aki leissza magát előtte? Egy nyugtató szerintem nem a világvége.
Sose értettem miért paráznak úgy az emberek egy randin. Ez csak egy találkozó ahol jobban megismerhetsz egy embert. Nincs semmi tétje. Még csak a puszi vagy a csók sem kötelező. Fogd fel úgy mint egy baráti találkozó.
2022. júl. 11. 10:34
Én is extra izgulós vagyok. Volt, hogy én is bevettem egy 0,25-ös xanaxot előtte, hogy oldottan tudjak viselkedni és ne remegjen a kezem meg a hangom. Szerintem nyugodtan tedd, ha ez megnyugtat.
Ez nem a "belőve" kategória, kedves válaszoló. Fogalmad nincs, de azért túlzó véleményt formálsz.
2022. júl. 11. 11:19
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves 5-ös válaszoló! Az első normális, kérdésemre adott válasz. Nem értem:ha fáj a fejem, és beveszek egy algopirint, akkor drogos vagyok? A nyugtató ugyanez a kategória.
Tehát számodra csak az a normális válasz ami egyetért a te álláspontoddal. Akkor minek írtad ki a kérdést? 😅 Nekem nőként nem kellene olyan pasi aki nyugtató nélkül fosik egy találkozó miatt. Az életben ezer más olyan helyzet van ahol stresszhelyzet áll fenn. Állásinterjú előtt is nyugtatót veszel majd be? Vagy ha gyereked születik? Vagy ha a szüleid temetésére mész? Ezekhez képest kutyakuki egy randi.
2022. júl. 11. 12:14
8/21 A kérdező kommentje:
Azért egy randi nem egy sima találkozó. Amúgyis van, hogy az egyén gátlásosabb fajta.
9/21 A kérdező kommentje:
Egy randi max annak egy sima, tét nélküli találkozó,aki úgy váltogatja a nőket,mint más az alsómeműjét.
Nőként írtam hogy a randi egy sima találkozó. 😅 Mit kell ezt túlgondolni? Találkoztok beszélgettek és majd alakul. Nem kell ennyire ráfeszülni.
Én tavaly augusztusban ismerkedtem meg a barátommal a tinderen. Találkoztunk beszélgettünk lazán vettük. Aztán nyilván a 2-3. találkozóra már kialakult a szimpátia és onnantól sok időt töltöttünk együtt. 2 hónap után már együtt laktunk és azóta is nagy harmóniában élünk együtt. Attól hogy valaki lazán vesz egy randit az még nem azt jelenti hogy váltogatja a partnereit. Ez elég pocsék logikai levezetés volt részedről.
2022. júl. 11. 12:58
Kapcsolódó kérdések: