Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mik a legjobb csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mik a legjobb csajozási tippek?

Figyelt kérdés
Ma nagyon megtetszett egy lány és szeretnék járni vele, de nem tudom hogy hogyan kéne "elcsábítanom". Nektek mi tetszik legjobban egy pasiba? Nagyon megköszönném ha leírnátok! Előre is kössz!
2010. szept. 21. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
BMW, luxusvilla, évi 150 millió nettó fizu.
2010. szept. 21. 16:03
 2/5 0688 ***** válasza:
43%
nemvagy nagy igényű...:D
2010. szept. 21. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:

próbáld bevallani neki hogy tetszik neked. Én így buktam el egy kib@szott jó csajt hogy nem vallottam be neki.

Nehogy úgy járj mint én.

2010. szept. 21. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
próbálj beszélgetni vele és alkalmas időben mond meg neki hogy tetszik neked.ne célozgass hanem konkrét legyél,mert abból ha csak célozgatsz rá nem biztos hogy komolyan veszi vagy egyáltalán veszi a lapot
2010. szept. 21. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az jön be leginkább, ha valaki nem próbálja meg játszani az eszét, nem próvál meg "raj csávónak" látszani, egyszerűen csak normálisan, és őszintén kimondja az érzéseit..
2010. szept. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!