Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön a gólyabál, mik a legjobb csajozási módszerek?
A mostani 9.-es lányok közül nagyon sok szép van, de mik a legjobb módszerek? Milyen szöveget vessek be? Vagy jó ha egyből megmondom neki hogy helyes lánynak tartom és szívesen megismerném? esetleg egy hétvégi randit is megemlíthetek? És az nem gáz ha az egyik nem jön össze, akkor megpróbálom egy másikkal? Csak mert nehogy összefogjanak. De nem csak köztük, hanem a 10.-esek meg meg a 11.esek közül is van egy pár szép lány akiket eddig nem nagyon láttam, s mostanában szoktam látni őket. Hozzájuk is van valami jó próbálkozási módszer?
Milyen tanácsokat tudtok adni?
idióta! ide nem poénkodni járunk! Mármint ez az első "válaszolónak" szólt!
Aki megtetszik odamész hozzá, felkéred táncolni. Ha eljön kérdezgeted: hogy hívnak, miért jöttél ide, és aztán meghívod vmire. A többi adja magát, mert ha már egyszer elkezdtetek dumálni, és nem unja meg egyik a másikat a sz9övegelés jön magától :D A végén már lehet ő fog kérdezni tőled :)
Bocsánat
1: Szerintem most nem lesz a szivatások után diszkó, mert tavaly se volt, s lehet hogy nem is lesz már többé(de nem tom miért vezették ezt be)
2: légyszi a segítségeket írjátok, ne pedig hülyéskedjetek
Köszi
/off Hát nem azért, de a legtöbb embernek az lenne innen a legnagyobb segítség, ha valaki jól seggbe rúgná őket, h térj már észhez, gondolkozz és cselekedj.
/on Haver, sajnos a nőkhöz nem mellékelnek használati utasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!