Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, nem lehet, hogy alapból utáljuk az embereket és ezért nincsenek sikereink szociális téren?
1
Ezt incelként írtad?
3
Igen. Más inceleket kérdeztem.
6
Köszi, hogy tiszteletben tartod.
Incelként írom, hogy szerintem nem. Eleinte nyitott és teljesen normális voltam, barátaim is voltak sokan, eljártam én is szórakozni velük sok helyre. Persze hiába, mert míg a batátaim, akik normális külsővel és magassággal rendelkeztek mimdig szedtek fel nőt, nekem egyszer sem sikerült. Teltek múltak az évek és én megkeseredtem lassacskán. Szociális kapcsolatot most is tudok kialakítani ha akarok, éppen csak nem akarok.
Nem a társadalmat hibáztatom, hanem a genetikát. Sz@rul nézek ki, ez van. Bár ezt eleinte nem vettem tudomásul és próbálkoztam a lányoknák, de a rengeteg koppanás után ezt el kell fogadnom, a kezdeti önbizalmam így csökkent a nullára.
8
Ez érdekesebb, általában az inceleknek barátokat szerezni is nehezebb mert piszkálják meg lenézik őket a külsejük miatt. A tied meg elég ellentmondó szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!