Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy ezek miatt érdemes idősebb férfivel kezdeni?
Egyszer volt idősebb "pasim", és több velem egykorúval ismerkedtem.
Szóval a kiindulási pontom egy ember.
Ő nem problémázott olyanokon, hogy értem kell jönnie kocsival és akkor benzin, nem okozott neki gondot minden alkalommal elvinni vacsorázni. Persze, utána lefeküdtünk, de ott is szem előtt tartotta, hogy nekem is jó legyen.
Semmi olyan kínos apróságból nem csinálnak ügyet, mint amiket itt a gyakorin olvasok nap, mint nap.
Úgy általában egy idősebb férfi örül, hogy fiatalabb, csinos lányhoz jut, ezért nem problemazik vagy csak én fogtam ki egyszer egy rendesebbet?
De akkor most konkrétan azt a választ vártad, hogy igen, érdemes e miatt idősebbel kezdeni 😅 a többi válaszba, ami próbálta sugallni hogy egy kapcsolat nem azon múlik hogy most viszi e a segged meg meghívogat étterembe három naponta, az nem jó. Én saját egzisztenciát teremtettem magamnak és igen, jól esik hogy ha a barátom elvisz étterembe meg ide-oda, de szerintem azért egy normális férfinél alap hogy kényezteti a barátnőjét ezzel-azzal. Nyilván azért 35 40 évesnek valószínűleg több pénze van mint egy 25 évesnek 😅 és igen, fiatalon azért felezgetni fog még, okkal. De azért megnézném hogy az a mai harmincöt negyven éves mennyire hirtelen anno a barátnőit, fiatalon.
Meg kezdhetsz 40 évesen akinek sok pénze van, És elvisz nyaralni meg ide oda de ez nem zárja ki azt hogy p*cs. És azzal valamelyik fiú fel ez veled huszonkét évesen az sem zárja ki azt hogy ő egy jóravaló ember...
41. De hát te is azon az állásponton vagy, mint én. Hogy neked is jól esik, hiába van saját egzisztenciád, hogy a párod figyelmes, kedves, nagylelkű veled.
Hiába próbálták itt bele beszélni, én nem vagyonokat akarok leszedni férfiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!