Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23-26 (és általában eköröli) éves lányok! Járnátok 10 évvel idősebb férfivel?
Figyelt kérdés
Sok szerintetek az a korkülönbség?2016. aug. 3. 21:33
1/12 A kérdező kommentje:
*ez a korkülönbég
2016. aug. 3. 21:33
2/12 A kérdező kommentje:
*ség :D
2016. aug. 3. 21:34
3/12 anonim válasza:
Legutóbbi kapcsolatomban 16 év volt a korkülönbség. Nem a kor számít, én ebben hiszek.
4/12 anonim válasza:
Én 25 vagyok, és igen, 10 év még belefér :)
5/12 anonim válasza:
Nekem jelenleg egy 12 évvel idösebb férfi jön be:) 18L
6/12 anonim válasza:
3. azért a múltidő sokat számít a kommentedben, ne feledd
7/12 anonim válasza:
25 vagyok és sok, inkább a korombelieket és a fiatalabbakat szeretem, nem a kiöregedett alakokat.
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok.
Még ennél több is beleférne. Azért huszonéves korban ez már nem hiszem,hogy probléma.
10/12 anonim válasza:
Szerintem sem sok! Nekem több is beleférne, olyan 15 évre még azt mondom oké, ha minden más klappol.
Nem hiszem, hogy egy pl 24 éves lány mellett hülyén nézne ki egy 34-35 éves férfi. Ja és azt sem gondolnám, hogy a 33-36 közötti férfiak kiöregedettek, lestrapáltak.. Sokan jobb kondiban vannak, mint a tőlük x evvel fiatalabbak.
Én szüleim között is 10 év van és már 26 éve együtt vannak. És sok ilyen felállásról tudok még, ahol minden jól működik. Nem minden a kor, de nyilván számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!