Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mind a mai napig általában a férfi az idősebb?
Értem én, régen evolúciós okai voltak, hiszen a fiatalabb egyedeknél kisebb az esély a gyerekek degenerációjára, kisebb az esély a halvaszületésre.
De ma, a XXI. században, miért van még mindig az, hogy az estek 95%-ában a férfi az idősebb, sokszor akár több, mint 5 évvel?
Kérdező, azért mert az évmilliók alatt kialakult és évmilliók óta alkalmazódott ösztönök nem irtódnak ki egyik napról a másikra.
De nem logikus? Ugyanezért van az, hogy az emberek még most is kétpofára zabálják a cukrot, sót, zsírokat. Mert ez évmilliókig ritka és értékes tápanyag volt. Most hiába elérhető tonnaszámra és ezek a legolcsóbb ételek, mégis eszik őket az emberek. Mert finom. És azért finom, mert évmilliók alatt az alakult ki, hogy finom.
Ugyanilyen kismillió ösztönös dolog uralja nem csak a táplálkozási szokásainkat, de a szexualitásunkat is. És ezek bizony nem fognak megváltozni pár ezer év civilizáció alatt.
Mert a nők érettnek hiszik magukat a koruk beli férfiakhoz képest.
Közben meg ha elbeszélgetsz velük, szembetűnő, hogy tévednek.
Akárhogy is, nem érdemes a nőkben sok logikát keresni. Valamennyi van, de csak a kicsavart, női logika szerinti.
Azért manapság már nem minden a szexualitásról szól egy párkapcsolatban, sőt... persze van igazság abban amit mondasz, csak ez szerintem rossz, hogy még nem változott meg.
Én is pont ezt tapasztalom. Mondjuk a logikai résszel nem értek egyet.
4. vagyok megint.
Azért, mert nem ismersz elég nőt.
Most nem azt akarom mondani, hogy minden nő logikátlan hanem azt, hogy a többség. Úgy 10ből 8.
Igaz én hosszú évek kitartó ismerkedésének hála kicsit kiismerem már a nőket. És ezért tudom hogy a mi racionális, na jó, az én racionális és egyenes logikámhoz képest elég érdekes módon jutnak el a megoldásokhoz.
És egy jelentős részét a döntéseiknek meg is bánják utólag. Majd nagy hangsúllyal és lassan mondhatom, hogy én megmondtam.
De mondjuk ha egy átlagot akarok mondani, akkor azt kéne leírnom, hogy érzelmi alap+logika(a saját)+aminek örülnének=döntés.
5:
"Ez rossz hogy még nem változott meg."
Jó akkor menj előre 100 000 évet az időben, miután már annyit éltek az emberek a mai értelemben vett civilizációban. Akkorra TALÁN eltűnnek az ilyesfajta ösztönök. Egyébként vagy rinyálni tudsz miattuk, vagy elfogadni hogy léteznek és azok szerint élni az életedet. Más út nincs.
Temészetes, hogy a lányok mindig érettebbek a korukbeli fiúknál. Ezt az iskolában is meg lehet figyelni. Aki itt az érettséget a logikus gondolkodással tette egyenlővé, téved.
Nem csak azért, mert matematikai képességekben is szinte egyenlően oszlik meg a nemek aránya (később a továbbtanulásnál első sorban az érdeklődés fordítja a lányokat a humán szakok irányába)hanem mert az érettség első sorban biológiai, viselkedésbeli stb.
Egyébként az evolúciós okokról is volt szó és még kiegészíteném még egy okkal, ami nagyon is "logikus" gondolkodásra vall a nők részéről: a szépség a mai világban fontos és sajnos a fiatalság velejárója. Mi pedig azt szeretjük, ha a partnerünk szépnek, vonzónak, fiatalnak lát. Ezért szeretjük ha a férfi nem fiatalabb nálunk, mert az zavaró. Legyen idősebb, öregedjen ő előbb, és lásson minket vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!