Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyedülálló nők is járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló nők is járnak prostikhoz?

Figyelt kérdés
Én egyedülálló férfi vagyok és én szoktam járni. Az gondolkodom, hogy vajon a nők is szoktak-e?
2022. júl. 9. 21:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
21%
Hát én sajnos nem...
2022. júl. 9. 21:22
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Nincs rá szükségem. Átalában nekem akarnak fizetni.
2022. júl. 9. 21:28
 3/18 anonim ***** válasza:
34%

te amúgy retardált vagy?

egy nőnek nem éppen nehéz alkalmit elintéznie

2022. júl. 9. 21:32
 4/18 A kérdező kommentje:
3-as te amúgy paraszt vagy?
2022. júl. 9. 21:34
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Mármint hogy férfi prostihoz? Hát eszembe nem jutna, ki tudja mit szednék össze tőle. Akkor inkább egy alkalmi kaland. De most épp van valakim.
2022. júl. 9. 21:38
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha lenne kihez. Ahol én élek, nincs is "szolgáltató" már. Ronda, taszító nő vagyok, így nekem ingyen szerezni csaknem lehetetlen lenne. Ha sikerülne is kínkeservesen összekínlódni valamit, a minőségét inkább ne firtassuk... Míg aki ebből él, az ő maga és a teljesítménye is megüt egy színvonalat, "muszáj" neki.
2022. júl. 9. 21:40
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

3

Láttuk merkel is egy csorda csürhét rendelt multikultiból, mert itthon bottal se piszkálták:DDD

2022. júl. 9. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Kimennek az utcára és csüngenek rajtuk a palik, szerinted menniük kell?
2022. júl. 9. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem járok, mert azt szeretném, hogy szeressenek szex közben, előtt és után is. És ugyanaz a férfi :D
2022. júl. 9. 23:28
 10/18 anonim ***** válasza:
13%
#9 és egy percen belül megoldható mindhárom
2022. júl. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!