Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy srácot randira, de azt mondta hogy még gondolkodik. Ez most mit jelenthet?
Hát akkor mégis nemet mondott. Nem? És mi az, hogy nem mondhat nemet? Vagy csak elírtad? Akkor mond nemet, amikro akar és akinek akarja (jobb esetben).
Most nemet mondott. Az hogy játszik veled és később rádveszi magát, az egy másik dolog.
:D egy srác aki nem adja könnyen magát? ez érdekes szerintem ö az egyetlen ilyen élő példány :D
Úgyértem , hogy szerintem is sokkal valószínűbb , hogy nem akar tőled semmit sem .
Az , hogy most tetszel neki , és kéreti magát meg minden?:D egy srácnál ? :D , ez inkább a lányokra jellemző nem?
Az eddigi válaszokkal teljesen egyet értek!!
Szerintem ez elég megalázó számodra...inkább ne kérdezz rá még egyszer, mert még jobban lejáratod magad!
Legyen már lány létedre egy kis becsületed!
"Nem adja könnyen magát?XD Ez k.rva jó!!!XD Mennyire felcserélődtek a szerepek. Ha mégis elmenne veled randizni, vigyél neki egy szál vörös rózsát. Jó ég!"
Én is ezt akartam írni, de látom már leírták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!