Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? Segítség kell! Elhívtam egy lányt fagyizni és ő ott is volt aztán amikor mentem én is megláttam hogy a fagyizó zárva van . Ő látott engem de én beijedtem és hazatekertem.
Figyelt kérdés
Azóta nem érem el sehol. Se facebookon se telefonon. Mit tegyek ?2011. júl. 6. 13:50
1/18 anonim válasza:
Semmit, ezt bebuktad.
Esetleg személyesen felkeresed virággal és bocsánatot kérsz kibírván egy tökön rúgást.
2/18 anonim válasza:
Hát, ez elég nagy hülyeség volt. Ezek után nem tudom, hogy akar-e még majd veled találkozni...
3/18 anonim válasza:
Ez ciki, igen. Hány éves a lány? Nem biztos, hogy egy ilyen után még akar majd adni neked egy esélyt. A legtöbb, amit tehetsz, hogy írsz neki egy levelet (facebook vagy email) amiben bocsánatot kérsz, és leírod,hogy mi történt és szeretnél vele találkozni. Utána már csak rajta múlik mit lép.
4/18 anonim válasza:
hát elég hülyén viselkedtél vele ha látod hogy zárva van oda kellett vna menni és felajánlani h menjetek el máshova sztem ebből most a lánynak az jött le hogy te felültetted vagy esetleg nem kedveled és nem akarsz vele találkozni... próbáld vhogy elérni és bocsánatot kérni tőle
5/18 anonim válasza:
hát. ez gázos. ez tényleg nagy szemétség volt...
én nem hiszem hogy utána már szeretnék találkozni veled... :/
6/18 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?? Milyen kapcsolat volt köztetek??
7/18 anonim válasza:
Miért is ijedtél be? Azért, mert zárva volt a fagyizó?
Szerintem várj még pár évet a csajozással, ha ilyen betoji vagy...
8/18 anonim válasza:
röviden és tömören ezt beszoptad
9/18 anonim válasza:
Miért nem mentél oda és mondtad, hogy nem tudtad, hogy zárva van a fagyizó? Vagy, hogy helyette sétáljatok vagy menjetek el megnézni egy másik helyet? Azért lett gáz a helyzet mert eltekertél.. Írd meg neki ahol akarod, hogy ne haragudjon, és találkozzon veled minél előbb és dupla adag fagyit kap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!