Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? Segítség kell! Elhívtam egy lányt fagyizni és ő ott is volt aztán amikor mentem én is megláttam hogy a fagyizó zárva van . Ő látott engem de én beijedtem és hazatekertem.
Figyelt kérdés
Azóta nem érem el sehol. Se facebookon se telefonon. Mit tegyek ?2011. júl. 6. 13:50
11/18 anonim válasza:
csak a fagyiért mentél ezek szerint nem a csajért :D
12/18 anonim válasza:
Neeeeeee :D
Mondhattad volna, hogy akkor menjetek egyet sétálni vagy nemtom...neeee
hány éves vagy?
13/18 Smartguy86 válasza:
Bázz... :D Ez kemény. Most már mindegy. Legközelebb ha ilyen van, ne fuss haza. Amúgy tényleg buktad. De nem baj, tanulj a hibáidból.
14/18 k4lm0p1r1n válasza:
kérek egy R-t, kérek egy Á-t, kérek egy B-t ..... ráb@szTÁL. ilyet pofátlanság csinálni. röhögtetek volna egy jót vagy valami. de így szerintem az van a fejében hogy egy utolsó csecsenföldi kötsög vagy és soha a büdös életben nem szeretne meglátni vagy két olyan pofont kapsz hogy véged.
a virágos bocsánat kérés megfűszerezve pár pofonnal, tökön rúgással, ajtócsapkodással, sírással rívással az egyetlen járható út.
15/18 anonim válasza:
ez elég seggarc volt. elég beszari pasi (vagy fiú) lehetsz hogy beszartál... nekem ha térdenálva könyörögnél akkor se engednék neked. nem kellenek az ilyen kis beijedős izék... üdv ;)
16/18 anonim válasza:
Gyökér :'D elejtsd el... XD Nyáh. :3
17/18 anonim válasza:
miez a nyáh? csaknem egy csilámfaszláma rajongó? XD
18/18 anonim válasza:
Arra senki se gondol, hogyha nyitva lett volna a fagyizó mi történik? Szem a csaj mondjon imát, hogy zárva volt mert élete legrosszabb 5 perce következett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!