Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El fog utasítani a súlyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog utasítani a súlyosabb pszichés problémám miatt?

Figyelt kérdés
Konkrétan volt egy pszichotikus epizódom. Azóta gyógyszert szedek és jól vagyok, semmilyen tünetem nincs már. Hétvégén randizni megyek. El szeretném majd mondani neki a problémámat, csak fogalmam sincs, hogy reagálna. Lehet, nem épp az első randin fogom elmondani, de mindenképp szeretném, ha tudna róla. Ti elutasítanátok egy olyan személyt, mint én?

2022. júl. 7. 19:15
1 2 3
 21/22 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: az ELSŐ randin ezt nem szokták elmondani, meg hasonló súlyos dolgokat. itt most ráadásnak feleges is, mivel állításod szerint tünetmentes vagy. akkó meg minek, feltéve hogy nem dicsekedni akarsz.
2022. júl. 7. 22:49
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez messze nem a legsúlyosabb esete a pszichózisnak, de szerintem sem első randis téma.

Aki abban a hitben van, hogy a pszichés zavarral diagnosztizált embert egy világ választja el mindenki mástól, és ő maga aztán sosem válhat közvetlenül érintetté (11-es), azt talán még "egészséges" fejjel is jobb elkerülni.

2022. júl. 9. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!