Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El fog utasítani a súlyosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog utasítani a súlyosabb pszichés problémám miatt?

Figyelt kérdés
Konkrétan volt egy pszichotikus epizódom. Azóta gyógyszert szedek és jól vagyok, semmilyen tünetem nincs már. Hétvégén randizni megyek. El szeretném majd mondani neki a problémámat, csak fogalmam sincs, hogy reagálna. Lehet, nem épp az első randin fogom elmondani, de mindenképp szeretném, ha tudna róla. Ti elutasítanátok egy olyan személyt, mint én?

2022. júl. 7. 19:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
3%
Magyarul elmebeteg vagy, köszi de èn nem kèrnèk belőled.
2022. júl. 7. 19:56
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

#11:

Sokkal súlyosabb és nagyobb red flag, hogy te egy ostoba, sutyerák bunkó vagy,

2022. júl. 7. 19:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Elég hirtelen jött a pszichózis. Tényleg egy hét alatt történt, először fura gondolataim voltak, amik téveszmékké váltak és végül hallucinációk is előjöttek, amik egy napig tartottak. A pszichiátriára úgy kerültem be, hogy miközben voltak a hallucinációk, beszéltem telefonon ismerősökkel, ők észlelték hogy probléma van, a telefonomat eldobtam, a rendőrség talált meg. Elaltattak, gyógyszereket adtak a kórházban, mire megébredtem, elmúltak a hallucinációk meg téveszmék is. Két hétig voltam kórházban.

2022. júl. 7. 20:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem voltak előjelei a pszichózisnak, bár tény, hogy nem voltam lelkileg valami jól abban az időszakban.
2022. júl. 7. 20:06
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Te meg egy ostoba kis gyökèr, utolsó.
2022. júl. 7. 20:07
 16/22 A kérdező kommentje:
A pszichózisról részletesebben, ha valakit még érdekelne: konkrétan azt gondoltam, hogy egy szimulációban vagyok, ami történik, az nem a valóság, hanem kívülről írányítják. Olyan hallucinációim voltak pl., hogy az utcán járó-kelő emberek arca helyett ismerősök arcát láttam, illetve volt egy autó ami csak úgy eltűnt. Meg ilyenek. Szóval elég súlyos volt a pszichózis.
2022. júl. 7. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Ettől még lehetsz értékes ember. Egy figyelmes partner aggódni fog miattad esetleg.
2022. júl. 7. 20:22
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
13-as Mi történt előtte? Szétcsaptad magad valami szerrel, volt egy jó buli?
2022. júl. 7. 20:25
 19/22 A kérdező kommentje:
18-as, dehogy.
2022. júl. 7. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyámnak is volt szülés utáni pszichózisa, őt is pszichiátrián kezelték. Tudva, hogy teljesen meggyógyult azóta és soha nem jött elő megint, nekem semmi gondom nem lenne ezzel.
2022. júl. 7. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!