Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

hát akor nézzed a csögatyás embereket;) egészségedre:Dazokba viszont már semi férfiasság nincs öltözködési szinten
A komment megírásának időpontja: ma 15:20
merbennedvan? :O
Öm utolsó elötti........háth van....de ezt neked hiábba ragoznám:Dmeg igazábol közöd nincs hozzá:)
utolsó....:miért te mi vagy csak azt nem mond hogy értelmes..:)

Lizii'
RONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .

megjátszós
am úgynézel ki mint a bal herém
könyörgöm ide miért nemküld senki normális képeket

Hány éves vagy?
Átlagosal nézel ki az általam tippelt életkorodhoz képest.
Különösebben nem nézel ki jól, bár lehet, h egy előnyösebb beállítottságú képből több derülne ki rólad. De én tudom, h egy kép nem minden. Személyes ízlésemnek nem tetszel, de szerintem sok lány van, amiken bejössz.
Tanácsok: Pózolás felejtős, egyél többet, sportolj, eddz, esetleg gyúrjál egy keveset. Felsőtestedre biztosan, azt nem tudom, h milyenek a lábaid.
Meg mondjuk jó lenne az arcodat hajadat jobban látni, és nem pedig ebben a hülye sapkában mutatkozni. Tudhattad volna, h itt úgyis ezzel foglalkoznak majd. Esetleg van előnyösebb képed is? Mutatnál? Akkor többet tudnék mondani. De szerintem a szemed az szép. Ja, és tényleg ne menj szoliba! :)
És volt valaki, aki leszólt, h nem tudsz egyetlen értelmes mondatot sem írni. Szerintem ez kicsit túlzás, tudnél, csak nem érdekel. Pedig a rendesebb lányoknák igenis számít...persze kérdés, h neked milyen lány kell.
18L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!