Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért futok bele szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futok bele szinte mindig ugyanabba az embertípusba párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Egy ideje már párkeresősdit játszom, most már abbahagyom, mert lelkileg teljesen lehúz az egész.

Folyamatosan ugyanaz a probléma s kezdem azt hinni, hogy bennem van a hiba és valamiért én ezt érdemlem.

Legutolsó eset: találkozunk, tök jó, figyelem, szeretet, aztán ennyi, nem jelentkezik. Volt aki második randira nem jött el. Volt aki elhívott aztán eltűnt.

Belefáradtam őszintén, érdekel másnak is a véleménye.

2022. júl. 4. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

#19 tyú mennyi bolond nővel volt dolgom: külső felülírja a belső ertèkeket, fordítva sajnos ez nem megy.

Ha meg nem hiszitek nekem:

Barney Stinson is lerajzolta a crazy - hot görbèt

2022. júl. 4. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, amiért mindenki más. Instabil személyiség, rossz berögződések.
2022. júl. 5. 09:18
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
12. Kicsit felszínes vagy nem gondolod?
2022. júl. 5. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!