Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen háttérrel rendelkező férfinak milyen esélyei lehetnek párkeresés terén?
Biztos lenne nő, akinek így, ahogy vagy, tökéletesen megfelelsz.
Nekem a jogsi hiánya, illetve, hogy ennyi éves korodra hogyhogy még mindig nincs rá kèsztetésed, kizáró ok lenne.
Egyébként a fizetès is. Mondjuk az attól függ, hogy azért-e, mert épp ez egy ideiglenes munkahely, vagy ennyire van igènyed. Ha csak ennyire van, az is kizáró ok lenne.
N33
Húzz már innen, amigo a magyartalan fogalmatlan paraszt dumáddal.
Jó lenne, ha felvállalnád, hogy egy semmitérő incel vagy.
Közöd nincs hozzá, hogy nekem mim van, és nem is ez volt a kérdés.
Ha menne az értő olvasás, akkor tudnád, hogy amit leírtam, az az én szubjektív véleményem és preferenciám. Senkinek nem kell olyannak lennie, aki nem akar.
Azt is odaírtam, hogy biztos van olyan, akinek így tökéletes, ahogy van.
Szerintem neked nemhogy az értő olvasás, maga az olvasás sem megy.
Húzz vissza sírdogálni a sarokba, ahol eddig voltàl.
Bro'!
Én két éve próbálkoztam a társkerivel. Akkor voltam 41-42 között. Hozzád képest materiális téren még nagyobb hendikeppel indultam neki a történetnek. Albérletben laktam/lakom "vidéken" egy kis házban (Bp-hez képest nagyon baráti áron), legalább a cicóm tud a kertben rohangálni jó időben. :) Fizetésem akkor kb hasonló volt a tiedhez. Akkor 14 éves autó. Heti 2 randit tudtam összehozni (még mindég nem vagyok jóképű) így is, mert ha hasonló "halmazból" (inkább a bölcsész vonalon vagy egészségügyben tevékenykedő abszolút nem az anyagiakat prioritizáló hölgyekkel passzoltam össze) sikerül összehozni a találkákat, akkor ROHADTUL nem ezek fognak dominálni. :) Mindenki tisztában volt legalább azzal, hogy albérletezek kisálattal, egyiket sem érdekelte. (nem, nem mindegyik albizott mint én) :)
(90%-ban sajnos én voltam barom és elköszöntem 1-2 találka után. A miértje nagyon off. Én hibám.)
tl;dr: Sokkal inkább a belső értékek, személyiségjegyek stb. fognak dominálni. :) Ne aggódj. :)
Kérdező, nem mintha közöd lenne hozzà, de saját lakásom van és két üzletem.
Azt felejtitek el, hogy az a nő, akinek van, szintén nem akar nincstelen pasast, mert az nem előre viszi az életben, hanem visszaràntja.
Jogsim is van, ettől függetlenül nem szeretném èn furikázni, mert számomra az férfiatlan.
Egyébként nem csoda, hogy nincs senkid ezzel az idióta gondolkodással. Azzal pedig pláne kimutattad a fogad fehérjét, hogy egy nőgyűlölővel értesz egyet. El tudom képzelni az értékrendedet.
Én normális stílusban írtam, te pedig egy gyökér vagy.
Szerintem randizz amigoval, úgyis mindig nőnek hazudja magát, képzeld te is azt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!