Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen meg a kémia az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen meg a kémia az első randikon?

Figyelt kérdés

Mostanában egy csomó randin voltam online-offline és valahogy mindig rosszul sikerültek (pedig azért nem vagyok full tapasztalatlan a párkeresésben).

Az alapvető problémáim a klasszikus dolgok:

- befeszülök, ideges leszek.

- nem igazán hozok fel szexi témákat és valahogy az egész beszélgetés mindig átcsúszik valami nagyon általános unalmas csevegésbe, ami sehova sem vezet, csak időhúzó, meg persze arra is nagyon jó hogy elvigye a pillanat varázsát...

- Nehezen létesítek szemkontaktust hosszabb ideig mert ideges vagyok, hogy vajon a másik mit gondol rólam.

- Nyílván az is benne van, hogy nem vet szét az önbizalom, de ezen mind fizikálisan mind mentálisan dolgozom.

- Nem vagyok profi a flörtölésben, és ha meg is próbálkozom vele, úgy érzem, hogy ez a másik fél részéről nem viszonzott.

Tényleg ilyen creep lennék? Hogy kell jól randizni, hogy ne huzzam le az első randit, semmitmondó üres csevegéssel és bebiztosítsam, hogy meg legyen köztünk az áhított szexuális tenzió... Nyílván ha randira megyek valakivel, akkor azért már van egy minimális vonzalom a 2 fél között, mint a külsőt, mint a belsőt tekintve, de valahogy eddig nem sikerült ezt a vonzalmat egy min. második randiig eszkalálni.

Mit lehet tenni? Nőként mire figyeljek?

28/N.

2022. júl. 3. 06:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10

Erre mit lehet írni...randizzunk és megmondom-írom, miért ábrándulok ki belőled:DDD

Sok kölni, sok smink, sok telefontapizás...tuti elkergetne:)))

2022. júl. 3. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A kémia az vagy jön magától, vagy nem. Azt nem lehet erőltetni. És mi az, hogy értelmetlen beszélgetések? Előbb talán meg kellene ismerni azt az embert, akivel valaki lefekszik, nem???
2022. júl. 4. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!