Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok azonos tartalmát takar ez a 3 kifejezés: Működik a nővel a kémia, megvan a nő felé a szikra, megdugnátok egy adott nőt?
Ffi szótár
+ Belebennèm , a nem az esetem
is
Nem az esetem - csúnya
Nincs meg a szikra - nem tetszik
Kèmia - a nincs meg a szikra szinonimàja
Megdugnàtok egy adott nőt Megdugnànk egy adott nőt
Én a nőire is kíváncsi lennék
Kémia: Kölcsönös
Szikra: Egyirányú (Szikra + szikra = kémia)
Dugnám: Külsőleg vonzó, de nem biztos, hogy akár 5 percet is beszélgetnék vele. (Pl. ebből él egy jól kinéző prosti.)
Férfi nem használja ezeket: - működik a kémia
- megvan a szikra
Van a megdugnám, megraknám, meghágnám, kiszopkodnám, telibe verném, meg hasonlók, és mind egyet jelent.
1. Nőként nálam. Megvan a kémia, szexuális vonzalom alapvetően, ha jobban megismerjük egymást, lehet lesz belőle intellektuális, lelki vonzalom is.
Szikra van, az több, mint puszta szexuális vonzalom. Beszélgettem vele, és felkeltette, mint potenciális társ is az érdeklődésem, Szikrából lehet szerelem nálam.
Dugnék vele, csak dugnék vele, de amúgy belső tekintetében kevés nekem.
Kérdező bocs hogy nőként válaszolok, nekem kicsit más az értelmezésem.
Szerintem a kémia lehet akár személyiségből fakadó is, vagy akár alakulhat ki fokozatosan is. És ez a fokozatossag ez egymás fokozatos megismerése is és ennek során is ki alakulhat szerintem.
Legalabbis nálam volt ilyen:)
Szerintem fontos megemlíteni egy fontos tényt: míg a nőknél a szexuális és szerelmi vonzalom az szorosan összefügg, addig a férfiak ezt képesek külön kezelni.
Azaz a szexuális vonzalom (még ha erős is) nem feltétlen takar bármilyen gyengéd érzelmet a nő iránt, és a gyengéd érzelmek sem szexuális vágy formájában jelennek meg. Ezeket a férfi agy külön kezeli. Tudom hogy a nők is képesek lehetnek külön kezelni a kettőt, de náluk gyakran összemosódik a fejükben, és általában a kettő szorosan összefügg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!