Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igy müködik a szikra dolog?
Ja, a szikra.Egy újabb megfoghatatlan valami.Mint a kisugárzás.
Biztos van a fényképnek kisugárzása,föleg ha a csernobili atomerőmű belső faláról való.
Aztán a szimetria.
Nyilván rossz mefigyelő vagyok,de akárhogy meresztem a szemem ,én az emberek 90%ánál nem latok asszimetriát.
Igaz a fogorvosi rendelőben némelyik arc fel van puffadva,esetleg az arc egyik oldalán van egy szemölcs,a masikon nincs,vagy az orra csálé rendesen,de ezek azért elég ritka,és kirívó esetek.
De majd mindjárt jönnek a szakértők,akik tágranyílt szemmel,értetlenül állnak ertetlenkedéseink felett,és elmagyarázák az igazságot.
5.
Egy teljesen szubjektív "rangsor" alapján kellene ismerkedni? Ééééééérdekes gondolat. Főleg, hogy ez mindenkinél más. Sokaknál teljesen ellentétes.
Pl. valamelyik nő számára taszító a kopaszság, másnak zsánere. Az egyik nulla pontot adna a kopasznak, a másik majdnem százat.
Fordított nemekkel is ezer meg egy opció van ahol teljesen ellentétes lenne a "pontozás".
Amúgy ez a 100. kérdés, ami kb. arról szól, hogy jaj, ki mi alapján válogat. A pártalálás nem akkora nagy dolog, ha olyan ember vagy, aki kelendő. Ha nehézségeid van olyan társat találni, aki neked megfelelő, akkor vagy nagyon válogatsz, vagy nagyon nem a szinteden keresel. Ha nem jön össze jó nő, az azért van, mert valamiért nem ütöd meg a szintet. Dolgozz rajta vagy fogadd el!
A másik dolog: a szikra nem egy baromság, amit csak úgy kitalálnak a jó nők. Gondold el, rá legalább 100an írnak, bármilyen helyes fiúval nem állnak le, hanem aki tényleg megfogja, de szerintem a szikrát nem lehet erőltetni. Valakivel vagy megvan, vagy nincs. Én nem tartom magam jó nőnek, legalábbis nem úgy, mint a nagy átlag gondolja, mégis kell a szikra. :)
7.
De ez a "szikra" általában teljesen véletlenszerű, sokszor minden racionalitásnak ellentmondó módon.
7#
Nem az,hogy jaj.Nem kutatom a szent grált elhiheted.Lóf.szt szikra.
Csak próbáljuk megérteni.Illetve szerintem ez egy maszlag,egy körités arra vonatkozóan,hogy simán tetszik e valaki első ranézésre,vagy nem,oszt pont.Haladjunk tovább.
Csak ez tul prózai lenne.Nem illik bele a mesébe.Kell valami megmagyarázhatatlan,valami misztikum.
Aztán utólag el lehet ujságolni,mint a mesében,hogy jött a szikra!Egyszer csak bevillant,lecsapott,valahonnan,mint a sors,az eleve elrendeltetés,és pont ott,akkor,csak vele megtörtént!
Ohh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!