Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy férfi nem udvarol, sóher akkor mennyi időt érdemes rá szánni?
Férfiaktól és nőktől is kérdezem, hogy mit gondolnak erről: lehet még jobb?
Az illető sváb egyébként.
Egy nem udvarló és sóher örmény még csak-csak.
De egy sváb! Hagyd inkább!
Én találkozgattam már igy egy sráccal hogy állandoan csak mellém csapódott ga boltba nentem jott velem, meg ilyenek.
Soha egy randira sem hivott el, soha nem otletelt, egyszer vitt el automosoba.., ez mellett allandoan fel akart hozzam jönni.
Elsétalgattam én ugyan vele, meg elücsörögtem en vele padokon kb 10 edjére is, varva azt hogy ugyan mikor lesz randink egyáltalán, vagy mikor csinal már valamit azon kivul, hogy hozzám akar feljönni, de közben beelőzte egy másik srác, aki helybol elhivott engem, randiztunk is, es első naptol kellettem neki ugy, hogy kidobott minden futo laza kapcsiját is miattam.
A másikkal még mai nap is padoznánk szerintem meg kísérgetne engem bootba postara meg ilyenek.
*A pasik javarészt csak azokért tesznek is akik valoban kellenek.
Habár aki csak szexet akar is megmozdithatná a kisujját legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!