Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép afrikai nő aki össze akar házasodni velem incellel, szerintetek max hány évig lesz biztosítva a szex mielőtt Chadre vált?
Tehát mennyi idő amíg le tud rázni? Tudom nem szeret csak megjátssza, de hát jobb mint a magány és szexhiány.
Hány évig kell neki biztosan velem maradnia?
20
Legyen férfi, legyen jó szíve, jó családapa, hűséges. Ezek nem számítanak az európai fehér nőnek csak a feje formája és állkapcsa. Azért remélem érzed a különbséget. Még ha érdekből is vannak velem, egy európai fehér nő még érdekből sem lenne velem, mert tudod még ahhoz is értékelni kell a férfi belső tulajdonságait, amire az európai fehér nő képtelen.
22
Nem ismersz a való életben. Humoros vagyok, megneveztetem őket, szeretik a csipkelődésem, intellektusom, mély érzelmeim, személyiségem.
24
Milyen oka? Genetika? Én is ezt mondom.
26
Persze. Elon Musk vagy Jeff Bezos agyával lenne rá esély. Esetleg Pavarottiéval.
A többségünk meg csak egy kemény átlagot hoz :))
28
Mi a magas?
Személyesen ismerjük egymást?
Akkor mit okoskodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!