Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon szép afrikai nő aki össze akar házasodni velem incellel, szerintetek max hány évig lesz biztosítva a szex mielőtt Chadre vált?
Tehát mennyi idő amíg le tud rázni? Tudom nem szeret csak megjátssza, de hát jobb mint a magány és szexhiány.
Hány évig kell neki biztosan velem maradnia?
13
Miért? Rám is csak egy tárgyként tekintenek, miért tennék mást? Az ember nem olyan morális faj mint gondolnád.
Boko Haram egy Iszlámista terrorszervezet észak Nigériában. Aha. Ott jártál és szerinted faxa hely.
Ezek a fránya banán héjak. Inceleknek kellene nyitni egy külön kategóriát a Mentális Egészség alatt.
Hat igen, ennek en is utananeztem mar. Legalabb kisse megkonnyithetnek, hogy jobbak legyenek a parkapcsolati piaci viszonyok..... Csak akkor nem tudnak a belfoldi nok kartellszeruen magasan tartani az arukat :)
38F incel
16
Nyilván akkor az európai fehér nők kiszorulnának a piacról a sokkal szebb, nőiesebb , kedvesebb és realisztikusabb elvárású feketék, ázsiaiak és latinok javára. Szerintem a férfiaknak kedvezne nagyon egy ilyen döntés és az európai fehér nők igényeit is lenyomná valamelyest.
18
Ezt nem értem. Miért jönne elő impotencia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!