Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más fiúnak is nehéz barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúnak is nehéz barátnőt találnia?

Figyelt kérdés

Úgy érzem csak én vagyok ilyen béna hogy 23 vagyok és még egy barátnőm sem volt. Szerintem kevesen vannak így mint én.

A magabiztosságon múlik az egész?

2022. jún. 26. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Fszt!heti szinten bekèrdezik
2022. jún. 26. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
16%

"A magabiztosságon múlik az egész?"

Kizárólag kinézeten múlik és hogy külsőre azonos szinten levő nőknél próbálkozz. Onnan gyerekjáték az egész.

2022. jún. 26. 20:50
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig itt tartunk, hogy "azonos szint". Gyerekek, ezt el kéne engedni lassan. Mit takar ez az azonos szint? Ha 5 ember azt mondja, hogy a nőddel azonos szinten vagytok, 5 pedig azt, hogy nem azonos szinten vagytok akkor kinek lesz igaza? Ki dönti el ezt a szintet és azt, hogy ki melyik szintbe tarzozik? Örülnék ha valaki valaszolna ezekre a kérdésekre.

Magabiztosság, határozottság, kisugárzás. Ezek azok a dolgok amik megfogják majd a nőt. Meg persze minimális részben a külső. Legalábbis ha értelmes nőről beszélünk. A hulladék meg majd a pénzre, kocsira, házra fog menni mint a keselyűk.

2022. jún. 26. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Külső, izgalmasság, pénz, ész. Ezekben hogy állsz? Írd le részletesen.
2022. jún. 26. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
6%

Ha külsőre az alábbi listán minimum 6.0 vagy, akkor már egész szép nőket tudsz összeszedni, feltéve persze, hogy legalább 8-900 000 nettót keresel havonta és legalább az átlag 17-18 centis farok méreted megvan. Ezeket manapság már bárki tudja hozni, azért nem szokás külön kiemelni, de inkább leírtam a biztonság kedvéért.

[link]

2022. jún. 26. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Nehéz hát, nekem 32 évesen sem sikerült. Mondjuk én tudom hogy főleg magam vagyok ennek az oka. Introvertált vagyok és nagyon ritkán ismerkedem. Az elmúlt 10 évben 2 szer randiztam, előtte soha.
2022. jún. 26. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
"Szerintem kevesen vannak így mint én." Dunát lehetne rekeszteni az ilyen fiúkból.
2022. jún. 26. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
nyugi én 33 vagyok és nekem se volt még ellenben annyi pénzem lett, hogy kénytelen voltam lakásra költeni. Hogyha az életedből ez a vonal hiányzik, akkor töltsd be az űrt mással. Én dolgoztam, mint a gép. Építsd az életed, végülis nő nélkül annyi időd van, mint a tenger. Használd ki!
2022. jún. 26. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
40%

Hány éves vagy, hogy elhiszel bármit, amit nők mondanak!? Azt nézd, amit csinálnak, ne azt, amit hazudoznak.

2022. jún. 26. 21:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden fiúnak nehéz, aki nem néz ki tökéletesen. Aki az átlagnál csúnyább, annak pedig lehetetlen.
2022. jún. 27. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!