Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mennyire gáz, hogy egyszerű alkalmazott vagyok nem túl menő pozícióban?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 22:59
1 2
 11/14 Kekcsi ***** válasza:
79%
A jelöltek nagy részét nem érdekli a foglalkozásod.
2022. jún. 25. 08:52
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
93%
Aki eleve a foglalkozásod alapján akar, vagy nem akar veled összejönni, az akkora sznob, hogy a sírhantot is ször Hentnek ejti. Az ilyet meg jobb elkerülni.
2022. jún. 25. 18:14
 13/14 indaboy ***** válasza:
49%

Öcsém, ne parázz hogy nem vagy vezető, ki nem sz@rja le hogy mi a pozíciód? Ha kellesz a csajnak akkor dumáld le a bugyiját, ne legyél egy szánalmas sz@r! Basszus, az ilyen nyomik sírnak a csajok után, ha meg oda kell menni és megmondani, be vagytok sz@rva.

Legyél nagydumás és bunkó, a legjobb csajokat fűzöm, de csak azzal jövök össze, aki igazán jó, és mivel bunkó vagyok, pont nem érdekel hogy mit mondanak utána az emberek, szóval vagy változtass magadon, vagy maradj ugyan ilyen szánalmas mint most, majd mi, a többiek meg élünk mint hal a vízben :D

2022. jún. 28. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Magyarországon van kb. 3,5 millió egyszerű alkalmazott, nem túl menő pozícióban. Most akkor ők is legyenek gátlásosak emiatt? Ugye, hogy nem?

Ne csak a lányok fenekét nézd, nézd a szemüket is és akinek azt látod a szemében, hogy nem jössz be neki, akkor lépj tovább.

Én anno sokat tanultam egy zsivány haverom viselkedéséből, mert így görcsöltem én is fiatalon a lányokkal kapcsolatban, ahogy te most. Aztán elkezdtem figyelni egy idősebb, zsivány haverom csajozási szokásait és azt láttam, hogy mennyire magabiztosságot sugall a testbeszéde és ha bárhol szemezni próbál egy lánnyal, akkor mindig mosolyog és a legtöbb lány ezt viszonozta.

Szóval, ha van kölcsönös mosoly máris megindult köztetek a kommunikáció, lehet beszélgetést kezdeményezni. Nem biztos, hogy lesz belőle valami, de a kis lépés is lépés és könnyen érhet sikerélmény.

Olyanokkal ismerkedj, amilyen magad is vagy, ha dohányzol, dohányosokkal sokkal könnyebben ismerkedhetsz, rágyújtasz, megkínálod és már beszélgettek is.

Mellette az alap dolgok, légy tiszta, ápolt, jóillatú, tiszták a körmeid, ápoltak a fogaid, tiszta a ruhád, szép a cipőd. Ettől eleve magabiztosabbnak fogod érezni magad és a magabiztosság már fél siker.

2022. júl. 1. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!