Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami egészen mást tett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami egészen mást tett?

Figyelt kérdés

2 éve elváltam. 1 évem elment az önsajnálatra, de mivel van 1 kislányom összekaptam magam és elértem, hogy ma már 2 hétig velem él és 2 hétig az anyukàjaval a gyerekem.

Elképesztő csata és győzelem volt ezt kiharcolnom.

És ismerkedem csajozom ami 15 év kihagyás után nem volt zökkenőmentes de visszarazódtam hogy ez van újra.

És szokott lenni egy ilyen visszaterő motívum.

Hogy lemegy a randi, feljövünk hozzám, hatalmas dugás....és mivel van egy szép nagy erkélyem tele növényekkel, utána én mindig kiülök oda és összegzem hogy az élet igazából nagyon is szép.

A nők is ki szoktak jönni.

Van amelyik elsziv 1 cigit van amelyik az életéről nyafog stb meg jön a duma hogy milyen aranyos a kislányom nyali.

Viszont a mai csak kijött, leült mellém, finoman megfogta a kezem és csak néztük az éjszakàt meg a csillagokat 1 szó nélkül.

És bennem feltámadt egy olyan érzés közben amit nem éreztem vagy 18 éve már.

Pillangókat a gyomromban.

Mit gondolsz?

2022. jún. 22. 03:32
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy ez vagy egy szánalmas 15 éves troll kérdése, vagy pedig C kategóriás ember vagy.

Egyrészt ez nem kérdés. Csupán ki akarsz írni magadból valamit.

Másrészt prolis megfogalmazás, hogy "csajozás" és "dugás". Érett felnőtt embertől én még ezeket a szavakat nem hallottam.

2022. jún. 22. 04:20
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Azt, hogy egy szánalmas kis proli vagy.
2022. jún. 22. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért minden nőt nem kéne kipróbálni...
2022. jún. 22. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne kellene?

2022. jún. 22. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:

C kat nem vagyok, proli....az szerintem most igen.

A kovidba bele bukott a 20 éves vállalkozasom.

Az alkalmazottaimat is el kellett küldjem...így le kellett zarjam az életem ezen részét és alkalmazott lettem.

De szerintem 350 nettó ebben a lepratelep orszagban nem olyan sza r.

És boldog vagyok mert a kerdesben lévő szűkszavű hölgy ma is itt van velem azóta mióta kiírtam a kerdést)

2022. jún. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!