Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos volt amit tett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt amit tett?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy fiúval interneten. Megbeszéltük, hogy találkozunk, de nem sokkal előtte lemondtam, mert meggondoltam magam. Nem értette a dolgot, de továbbra is beszélgettünk, bár kicsit haragudott, éreztem. Addig addig míg megbeszéltunk egy újabb randit, Fölhívott magához vacsorára. Én tényleg el akartam menni, de valamiért az utolsó pillanatban nem mertem, és lemondtam. Nagyon mérges volt, mert azt mondta már bevásárolt a vacsorához meg minden, meg én csak hülyítem, stb. Na azután nem is beszélt velem, hiába írtam neki. Két hét múlva megtört a jég, és válaszolt, mondtam neki hogy engesztelés képpen meghívom én vacsorára, hogy jóvá tegyem. Benne volt, de én arra számítottam hogy nem fog eljönni. Hát eljött. Jól telt a vacsora, le is feküdtünk. Másnap nem írt, harmadnap se.. gondoltam ráírok én. Nem válaszolt, egy ismerősétől tudtam meg hogy visszament macedoniába, ott határőr. Nekem erről semmit nem mondott, ha tudom hogy semmi komoly nem lehet, nem is randizok vele. Ráírtam dühösen hogy számon kérjem, és még neki állt följebb hogy mit képzelek mikor már kétszer lemondtam a randit…

Szerintetek nem volt bunkó? Tudta hogy másnap kimegy, de azért még előtte följön hogy szexeljünk, és nekem erről mit sem szól. Vagy tényleg megérdemeltem?

2021. jún. 9. 06:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt jogos, de te is hülyítetted. Ebből is látszik, hogy nem kell lefeküdni senkivel első alkalommal, de még másodikkal sem.
2021. jún. 9. 06:51
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Lefekszel első randin a faszival, mégis mit vársz? A pasik többsége kihasználja a lehetőséget és egy kvázi vadidegent nem fog beavatni az életébe. Valszeg a bosszúvágy is benne volt kicsit, hogy kétszer átejtetted, most meg revansot vett. Tanulság: ha komoly kapcsolatot keresel, ne kefélj az első randin. Ja és persze ne csinálj segget a szádból, mert azt senki nem viseli el és max egy szexre leszel jó.
2021. jún. 9. 07:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz elmenni egy talira, akkor minek ismerkedsz?
2021. jún. 9. 07:41
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg te voltál a bunkó, megérdemelted. Te kezdted a hülyítést, mit vártál?

Nem szórakozunk más idejével. Engem is felbosszantana, ha megbeszélünk valamit és te nem tartod be, ráadásul nem is valami nyomós okra hivatkozva, hanem csak mert egyszerűen nem volt kedved. Tudod ha én elmegyek egy randira, és megállapítom, hogy abszolút nem jön be a srác, még akkor is eltöltök vele egy kis időt, mert van bennem annyi tisztelet a másik iránt, hogy ha már rám szánta az idejét, akkor én is úgy állok hozzá.

Mégis mit képzelsz te? Mindenki úgy ugrál, ahogy te jónak látod? Azt hiszem fordítva ülsz a lovon. Neked semmi számonkérni valód nem volt vele szemben. Azon az estén igenis arra való voltál, azt kaptad, amit adtál. És ne felejtsd el, te kezdted.

2021. jún. 9. 07:44
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

de hülye vagy. Szórakozol vele és még te veszed zokon, hogy ő is veled?

Amúgy eredetileg jó lett volna ha nyílt kártyákkal játszik, az tényleg bunkó dolog volt tőle.

2021. jún. 9. 07:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akart dugni, ami végül sikerült is. Ne szexelj kvázi idegenekkel.
2021. jún. 9. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"ha tudom hogy semmi komoly nem lehet, nem is randizok vele"

Ha komoly kapcsolatot szeretnél, nem pedig futó kalandokat és alkalmi szexet, akkor nem jó ötlet első randin a férfi lakásán találkozni, vagy őt magadhoz meghívni. (Mondjuk szerintem amúgy sem túl biztonságos, de mindegy.)

Tényleg nem akarom megbántani az érzéseidet, de abból, hogy egy nővel az első személyes találkozás alkalmával el lehet jutni a szexig, a férfiak túlnyomó többsége vagy azt a következtetést vonja le, hogy a nő (sem) komoly kapcsolatot keres, vagy úgy van vele, hogy komoly kapcsolatra nem ilyen nőt képzel el.

Ettől függetlenül nem volt sem túl kedves, sem túl egyenes dolog a részéről, hogy felszívódott minden kommunikáció nélkül, mint ahogy tőled sem volt túl korrekt, hogy kétszer nem tartottad magad az ígéretedhez, hogy találkoztok.

2021. jún. 9. 08:49
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Szórakoztál vele ő meg bosszút állt... kicsit megérdemelten!
2021. jún. 9. 08:57
 9/15 anonim ***** válasza:
92%

Szetintem megerdemled. Hogy miert? Mert komolytalan vagy! Meg az altalad leszervezett randinal is abban remenykedtel, hogy nem jon ossze. Akkor?

Latta, hogy komolytalan vagy, igy ugy bant veled, ahogy az ilyen komolytalan emberekkel szokas: komolytalanul.

2021. jún. 9. 09:04
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Egyertelmu, h csak a szexre ment. Ha elmesz az elso randira, akkor lett volna szex es akkor sem akarna komolyat.
2021. jún. 9. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!