Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Délutáni program kéne, túl unalmasnak tartom ha csak sétálgatunk mindenfele. Tdnátok tippeket adni, hogy milyen prgoramot terveljek ki, hogy ne legyen olyan "unalmas"?
Figyelt kérdés
tudom,tudom sok ilyen kérdés volt már...2010. szept. 19. 21:04
11/15 anonim válasza:
pl: kávézó, teázó vagy bárhol, ahol sokat lehet beszélgetni. Sztem első randin ez a legfontosabb.
12/15 anonim válasza:
DIK ez a sok hülyeség..ha igazán szeret akkor a metron is boldog melleted..
13/15 anonim válasza:
Sztem a séta is jó, nem unalmas az, csak akkor ha nem tudtok miről beszélni, de ha meg nem tudtok az elég gáz....
Az a lényeg ilyenkor, hogy minél többet meg tudjatok egymásról...ezt pl egy diszkóban nem igazán lehet...
15/15 anonim válasza:
Metron :-D Ott volt, köszi, jót nevettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!