Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ingyen randi program?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ingyen randi program?

Figyelt kérdés
Nem tudtok mostanság valami ingyenes programot ahova el lehet vinni valakit randizni? Hallottam például hogy a MOM parkban van egy LEGO kiállítás de az pont nem érdekli. Szóval van valami hasonló ötletetek?
2010. márc. 26. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én tudnék ajánlani egy kiállítást, bár nem ingyenes, de szerintem bőven megéri az árát: Tutanhamon kiállítás, a Király utcában található, és lélegzetelállító. A kiállításon bemutatott sírbeli kamrák és kincsek ennyire teljes készlete a világon sehol sem látható - még Egyiptomban sem. Szerintem érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett, örök élmény marad :)
2010. márc. 26. 11:56
 2/11 anonim válasza:
Gödörnél van egy köztéri kiállítás, ott sok a fiatal, mindig jó hangulat van. Szerintem tökéletes egy randihoz :) és a kiállítás is ingyenes :)
2010. márc. 26. 12:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez a Gödör hol van pontosan? meg miről szól a kiállítás?
2010. márc. 26. 12:15
 4/11 anonim válasza:

V. kerület / Erzsébet tér

[link]

2010. márc. 26. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
[link] - kis film a kiállításról. Tényleg nem rossz, és tényleg ingyenes... :)
2010. márc. 26. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:

"Gödörnél van egy köztéri kiállítás, ott sok a fiatal, mindig jó hangulat van. Szerintem tökéletes egy randihoz :) és a kiállítás is ingyenes :)

"

Meg sok kábszeres városi patkányal.

2010. márc. 26. 14:24
 7/11 anonim válasza:
mindenki azt látja meg amit akar én mondjuk mindig a fiatalságot és boldogságot fedezem fel, amikor a Gödörnél ücsörgök, kábszeresek meg mindenhol vannak
2010. márc. 26. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Hirtelen kicsit én is meglepődtem a hozzászóláson... drogosok sajnos mindenhol vannak, meg kell próbálni nem tudomást szerezni róluk, de azért a Gödörre és a környékére szerintem egyáltalán nem ez a jellemző.
2010. márc. 26. 14:51
 9/11 A kérdező kommentje:

"Meg sok kábszeres városi patkányal."

Tényleg olyan sok ott az ilyen ember? nekem sajnos nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban.

2010. márc. 26. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy több kábszeres lenne, mint bárhol máshol... Szerintem nem ilyen a környék. Nincs vele semmi gond.
2010. márc. 26. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!