Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés csókolózni?
noss.14 vagyok.éshát nemvolt még szerencsém csókolózni.tudom hogy kell csinálni de mi abba az élvezet?mit csinál olyankor a két fél?
-mi az ami kínos ilyenkor?
-mi az ami a legjobb ilyenkor? :DD
várom a válaszokat.
Az, hogy tudja, hogy kell, szerintem annyit tesz csak hogy tudja hogy majd jönni fog magától, és hogy nem a másik fülét kell elszopogatni közben. Amúgy ha paradoxonra vágysz ott a relativitás elmélet. ENYI
A kérdezőnek: nem lesz gond, de arra figyelj hogy mindig legyen nálad tikktakk XD
én tegnap csókolóztam életemben először és csak úgy magától jött...azért nem volt valami nagy durranás , de akkor igen ha belegondolsz hogy ő téged szeret és téged választott...
oké, nálunk egy kicsit több nyál volt mint amennyi kellett volna, de szerintem ez nem gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!