Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Jó érzés csókolózni?
Nem ciki, nem kell az első randin smárolni akkor sem, ha tapasztalt vagy.
Amúgy csókolózni nagyon jóóó... mondjuk nekem sem volt élvezetes mindenkivel. Fontos, hogy az illetőnek ne legyen büdi a szája. Alap :-) (Te is figyelj oda rá, sztem nagyon illúzióromboló mondjuk egy hamburgeres csók :S)
Ne parázz tőle, jó lesz meglátod. Az, hogy nem jött össze a csávónak elsőre sztem olyan, mint bikának a vörösposztó- még jobban meg akar majd hódítani. Tudod, amit tálcán kínálnak az nem mindig KELL, sokkal jobb megdolgozni valamiért... :-)
Sok sikert :-)
Mintha magamat hallanám. Első randi, tök jól éreztük magunkat, a végén a srác meg akart csókolni, én hárítottam. Utána ugyanígy éreztem magam. Mivel távkapcsolat volt, ezért ritkán találkoztunk, és msn-en sokat beszélgettünk. Aztán előkerült ez a téma, és mondtam neki, hogy mennyire szarul érzem magam amiatt, hogy ilyen éretlen voltam. Ő megnyugtatott, hogy nem gond, meg legalább még jobban várja a következő randit.
Aztán második randin megtörtént! Hát nem tudtam, hogy mit hagytam ki. Akkor sem támadt le, hanem egy tó mellett történt meg. És hát hihetetlen volt. Én nagyon élveztem, abba sem akartam hagyni. Pedig én is paráztam, mert vajon hogyan kell csinálni. De tényleg úgy volt, hogy ő rávezetett, és ösztönből jön. Ezt nem nagyon lehet elrontani, ha nem akciózól nagyon közben. Csak csináld az elején, amit ő, aztán majd úgyis kialakul.
Ne felj nem rohog ki!!!
Engem sem rohogott ki az a baratom akivel megtanultam smarolni.
En is feltem naon naon de nagyon jo volt:D
NYUGIIII
engedd hogy csokoljon meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!