Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Jó érzés csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Jó érzés csókolózni?

Figyelt kérdés
Randiztam egy fiúval, akit már régebb óta ismerek. Ő hívott el, beszélgettünk, és sokmindent megtudtam róla... aranyos, kedves... ez volt az első randi életemben, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok, amikor megpróbált lesmárolni, elhúzodtam... :S nem értem, nem lehet olyan jó csókolózni... mit élveznek ezen mások?? most a fiú teljesen hülyének nézhet...:S lehet, h.rólam mesél a haverjainak?? :S :S olyan ciki vagyok...
2008. nov. 28. 18:54
 1/10 anonim válasza:
80%
Nem vagy ciki, ez tök normális, de vegyél erőt magadon, mert ez nem maradhat ki az életedből, anyira jó érzes, minél hamarabb át kell élned. Beszélj meg vele TE egy másik randit, és ott kezdeményezz te!
2008. nov. 28. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, nem kell az első randin smárolni akkor sem, ha tapasztalt vagy.

Amúgy csókolózni nagyon jóóó... mondjuk nekem sem volt élvezetes mindenkivel. Fontos, hogy az illetőnek ne legyen büdi a szája. Alap :-) (Te is figyelj oda rá, sztem nagyon illúzióromboló mondjuk egy hamburgeres csók :S)

Ne parázz tőle, jó lesz meglátod. Az, hogy nem jött össze a csávónak elsőre sztem olyan, mint bikának a vörösposztó- még jobban meg akar majd hódítani. Tudod, amit tálcán kínálnak az nem mindig KELL, sokkal jobb megdolgozni valamiért... :-)

Sok sikert :-)

2008. nov. 28. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki:) Ezekszerint nem csókolództál még, és igen igazad van semmi különös, sőt semmi jó ha a pasi nem tetszik igazán, de ha egyszer szeretni fogsz valakit akkor majd rájössz, hogy amit eddig jónak gondoltál az sem volt elég jó ahhoz képest... Nincs jobb mint olyan valakit csókolni akit szeretsz... És igen lehet, hogy hülyeségeket beszél amennyiben túl fiatal, éretlen esetleg buta :)
 4/10 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogy csináljam...:S biztos kiröhög majd :S!
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ettől mindenki fél! Ne izgulj, tudom közhely, de tényleg tudni fogod mit csinálj! Főleg ha a fiú tapasztalt, gyengéden rávezet mindenre. Én ugyan már nem vagyok tini, de soha nem felejtem el az első csókomat, pedig a srác csúnyán átvert. Én sem hagytam magam - 1 hétig jött utánam -, mert annyira féltem! Aztán amikor megcsókolt, majdnem elájultam! Szó szerint beleszédültem. Fel a fejjel, de csak azért mert ő akarja, neked még nem kell!!! :-)
2008. nov. 28. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat hallanám. Első randi, tök jól éreztük magunkat, a végén a srác meg akart csókolni, én hárítottam. Utána ugyanígy éreztem magam. Mivel távkapcsolat volt, ezért ritkán találkoztunk, és msn-en sokat beszélgettünk. Aztán előkerült ez a téma, és mondtam neki, hogy mennyire szarul érzem magam amiatt, hogy ilyen éretlen voltam. Ő megnyugtatott, hogy nem gond, meg legalább még jobban várja a következő randit.

Aztán második randin megtörtént! Hát nem tudtam, hogy mit hagytam ki. Akkor sem támadt le, hanem egy tó mellett történt meg. És hát hihetetlen volt. Én nagyon élveztem, abba sem akartam hagyni. Pedig én is paráztam, mert vajon hogyan kell csinálni. De tényleg úgy volt, hogy ő rávezetett, és ösztönből jön. Ezt nem nagyon lehet elrontani, ha nem akciózól nagyon közben. Csak csináld az elején, amit ő, aztán majd úgyis kialakul.

2008. nov. 28. 19:45
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat =))
2008. nov. 28. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó bár megint ott tartanák mint te a mai eszemmel......
2008. nov. 28. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne felj nem rohog ki!!!

Engem sem rohogott ki az a baratom akivel megtanultam smarolni.

En is feltem naon naon de nagyon jo volt:D

NYUGIIII

engedd hogy csokoljon meg

2008. nov. 28. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Igazából nem lehet tanácsot adni, hogy így álljon a szád, úgy a nyelved, amúgy az orrod. Egyszerűen jön magától az egész. Senki sem születik úgy hogy profi csókbajnok.
2008. nov. 29. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!