Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés csókolózni?
noss.14 vagyok.éshát nemvolt még szerencsém csókolózni.tudom hogy kell csinálni de mi abba az élvezet?mit csinál olyankor a két fél?
-mi az ami kínos ilyenkor?
-mi az ami a legjobb ilyenkor? :DD
várom a válaszokat.
Ha lány vagy, dobj egy privit és megtanítalak.
17f
A két fél egymás szájába dugja a nyelvét és apró mozdulatokat csinálnak vele.Először én is azt hittem,hogy ez képtelenség,biztos nehezebb,mint mondják,de ösztönösen jön!
Kínos lehet picit,ha véletlenül erősebben megharapod.Ha a fogak össze is koccanak,ne törődj vele,előfordul.
A legjobb,hát az nem is tudom...szerintem az,hogy csók közbe közelebb érzed magad a másik félhez,és símogathatod at arcát,beletúrhatsz a hajába stb.
NE parázz!
15/L
A jó benne:
-Például csak akkor jó a csók szerintem ha olyannal van akit nagyon szeretsz, és olyankor csak egymásra figyeltek, és egymást lehet érezni hogy milyen...
A rosz:
Hogyha nincs kedved hozzá van a másiknak büdös a szája akkor nem csinálod éppen nagyon szivesen
De ezeken kivül még van nagyon sok jó és rosz tulajdonsága is...
De mindent öszvetve nagyon jóó:)
A legjobb a lelki része, szerintem. Tetszel a másiknak, és már bízik benned annyira, hogy csókolózzatok.
Kínos az lehet, ha történik valami baleset. Ráharapsz a másik nyelvére, túl sok nyállal csináljátok, esetleg büdös valakinek a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!