Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés csókolózni?

Figyelt kérdés

noss.14 vagyok.éshát nemvolt még szerencsém csókolózni.tudom hogy kell csinálni de mi abba az élvezet?mit csinál olyankor a két fél?

-mi az ami kínos ilyenkor?

-mi az ami a legjobb ilyenkor? :DD

várom a válaszokat.

2010. szept. 19. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog a világon.
2010. szept. 19. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Ha lány vagy, dobj egy privit és megtanítalak.

17f

2010. szept. 19. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

A két fél egymás szájába dugja a nyelvét és apró mozdulatokat csinálnak vele.Először én is azt hittem,hogy ez képtelenség,biztos nehezebb,mint mondják,de ösztönösen jön!

Kínos lehet picit,ha véletlenül erősebben megharapod.Ha a fogak össze is koccanak,ne törődj vele,előfordul.

A legjobb,hát az nem is tudom...szerintem az,hogy csók közbe közelebb érzed magad a másik félhez,és símogathatod at arcát,beletúrhatsz a hajába stb.

NE parázz!

15/L

2010. szept. 19. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:

A jó benne:

-Például csak akkor jó a csók szerintem ha olyannal van akit nagyon szeretsz, és olyankor csak egymásra figyeltek, és egymást lehet érezni hogy milyen...

A rosz:

Hogyha nincs kedved hozzá van a másiknak büdös a szája akkor nem csinálod éppen nagyon szivesen

De ezeken kivül még van nagyon sok jó és rosz tulajdonsága is...

De mindent öszvetve nagyon jóó:)

2010. szept. 19. 19:23
 5/14 anonim ***** válasza:

A legjobb a lelki része, szerintem. Tetszel a másiknak, és már bízik benned annyira, hogy csókolózzatok.

Kínos az lehet, ha történik valami baleset. Ráharapsz a másik nyelvére, túl sok nyállal csináljátok, esetleg büdös valakinek a szája.

2010. szept. 19. 19:24
 6/14 A kérdező kommentje:
igeen lány vagyook.. :) háát..énis úgy érzem hogy ez képtelenség számomra :DD
2010. szept. 19. 19:25
 7/14 A kérdező kommentje:
de ezt el lehet rontani?? vagy mire szokták azt mondani hogy "nem csókolsz jól" ?? ettől félek :S
2010. szept. 19. 19:26
 8/14 A kérdező kommentje:
és olyankor mivan ha pl: az illető akivel csókolózok már "profi" és én nem??:S vele lenne az első és kijelenti h nemjóó:S
2010. szept. 19. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
az első csókom azzal a sráccal volt aki nekem nagyon tetszettés én is neki. nagyon paráztam, mert mondta, hogy ha legközelebb találkozunk, ő le fog kapni. aztán mikor találkoztunk én megöleltem de nem tudtam h akkor akar megcsókolni. megtette. teljesen ellazultam, éreztem a közelségét és egyáltalán nem paráztam. kizártam a külvilágot és csak én meg ő voltunk. nagyon jó érzés hidd el. ha már egymás szájában vagytok akkor úgysem arra fogsz figyelni hogy jól csinálod e vagy rosszul, mert magától jön. :) apropó. nekem ezzel a fiúvl volt az első csókom de ő már smárolt. nem nevetett ki meg semmi. meg is dicsért hogy egyre jobban csinálom :D no para :)
2010. szept. 19. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
amúgy amit írtál egy oltári nagy paradoxon. még sosem csináltad, de tudod hogy kell. de honnan tudhatnát hogyan kell, ha sosem csináltad. olvashatsz mindenről bármennyit, de a gyakorlat teljesen más mint az elmélet. a tapasztalat nem betűkből és lapokól áll, hanem abból, hogy már volt részed benne.
2010. szept. 19. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!