Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnál ahhoz ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ahhoz ha egy pasi autós kirándulós randira hívna és közölné hogy ő hozza a kocsit meg a benzint te meg a kaját?

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 16:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Nevezzük autós csúcstámadásnak. Már amennyiben a Kékestető a cél.
2022. jún. 15. 17:35
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne ezzel problémám. De azzal igen, hogy amúgy lusta vagy, és a vécére is autóval jársz. Szerintem én ezt elég gyorsan megunnám, bocs.
2022. jún. 15. 17:58
 33/51 A kérdező kommentje:
Nem lehet rögtön az első randin minden
2022. jún. 15. 18:09
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy nem viszek kaját, hanem beülünk ott valahova és inkább én viszem a saját kocsim és tankolok (nem céges autó, mint a tied, mert smucig vagy még ennyit is költeni nőre), de te fizetsz az étteremben.
2022. jún. 15. 18:28
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék erre vevő, közölném vele, hogy hívjon másvalakit.
2022. jún. 15. 18:33
 36/51 A kérdező kommentje:
34 nem is rossz ötlet ez céges autoval
2022. jún. 15. 18:34
 37/51 anonim ***** válasza:

Hàt attol függ hogy kaviàrt akar es draga ettermi kajat. Vagy piknik kaja hazi sutemeny is jo. Mert nagyon nem mindegy.

En pl tavolsagban es benzinkoltsegben mernem a vitt kajat is hogy egyensulyban legyen.

2022. jún. 15. 21:47
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

31-es Kékestetö jó program, de ott étterem is van a torony tetején és mókus kajàt is kell vinni mert ott a mókus etetés is a tùra része.

De amugy a piknik kaja szerintem jobb. Csak hat a macikra is ügyelni kell ott màr. Mert a Màtràba szoktak làtogatni Macik is. Érdemes autokozelben étkezni hogy bàrmikor be tudjatok ugrani a medve elol a kocsiba. 😏

2022. jún. 15. 21:51
 39/51 anonim ***** válasza:
De ha izgalmakra is vagytok akkor husky szanhuzo tura is van a Matraba. Elvileg. Legalabbis par eve meg volt.
2022. jún. 15. 21:52
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Na es ha azt valaszolja ok. Es aztan mikor kerded hol a kaja azt mondja az erdobe? Vagy kezedbe nyom egy peca botot es o is visz egyet es pecaztok a tarozonal igy szerzitek a kajat? Ok ehhez ugye engedely es vizsga is kene. 😄
2022. jún. 15. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!